Rulouri Calde De Homar Cu Unt În Stil Connecticut

Rulouri Calde De Homar Cu Unt În Stil Connecticut
Connecticut stil cald cu unt homar role este un pescatarian felul principal. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 536 calorii, 30g de proteine, și 27G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați homar, Chifle hot dog top-split, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Rola de homar fierbinte în stil Connecticut cu unt de lămâie coriandru, Rulouri Clasice De Homar Cu Unt, și Rulouri/Chifle Hot Dog În Stil New England(Pentru Rulouri De Homar Etc.).

Instrucțiuni

1
Ucideți fiecare homar apăsând vârful unui cuțit greu de bucătar în crăpătura chiar în spatele ochilor din Centrul carapacei. Apăsați ferm, apoi împărțiți capul în jumătate. Folosind prosoape de bucătărie, răsuciți coada și ghearele (inclusiv articulațiile) din carapace. Salvați carapace pentru o altă utilizare. Apăsați fiecare coadă plat pe tăbliță și introduceți frigarui de lemn pe toată lungimea lor pentru a le menține drepte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Chefs CuțitChefs Cuțit
2
Așezați o inserție de abur în fundul unei oale mari cu capac și adăugați 1 inch de apă. Se aduce la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați un singur strat de gheare și picioare de homar (aproximativ jumătate din homar) și acoperiți oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Lăsați aburul exact două minute.
5
Transferați homarii să se scufunde și să se așeze sub apă rece. Întoarceți lichidul la fierbere și repetați cu cozile și ghearele de homar rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
De îndată ce homarul este suficient de rece pentru a fi manevrat, scoateți carnea din coajă folosind foarfece de bucătărie, biscuiți de homar și/sau partea din spate a unui satâr greu pentru a ajuta la crăparea cojilor (este în regulă dacă carnea devine puțin mutilată). Tăiați aproximativ în bucăți de mușcătură și așezați pe un strat dublu de prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
CleaverCleaver
7
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie cu fund greu de 12 inci la foc mediu-mic. Rotiți pentru a acoperi tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați patru chifle cu o parte tăiată în jos. Gatiti, apasand usor chiflele si mutandu-le in jurul tigaiei pana se rumenesc pe prima parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Scoateți din tigaie, adăugați încă o lingură de unt și prăjiți a doua parte. Repetați cu al doilea lot de chifle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Topiți untul rămas în tigaie la foc mediu. De îndată ce untul este topit, adăugați carne de homar. Gatiti, aruncand constant si folosind o lingura pentru a plia usor carnea si untul peste sine int he skillet pana cand homarul este in mare parte opac (untul nu ar trebui sa sizzle), aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați verdeață de scallion și continuați să gătiți până când homarul este gătit, cu aproximativ 1 minut mai mult. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
12
Împărțiți uniform umplutura de homar între rulouri. Lingurați excesul de sucuri peste fiecare rulou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
13
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista