Rulou De Tort Cu Unt De Mere
Nevoie de o desert fără lactate și vegetarian? Ruloul de tort cu unt de mere ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 207 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 35 de cenți pe porție. 49 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, ienibahar măcinat, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulou De Tort Cu Unt De Mere, Rulou De Tort Cu Unt De Mere, și Tort Cu Rulou De Scorțișoară Cu Unt De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. Linia de 15x10x1-inch tigaie cu hârtie pergament de gătit, folie sau hârtie cerată. Într-un castron mediu, bateți ouăle cu mixerul electric la viteză mare aproximativ 5 minute sau până când este foarte gros și colorat cu lămâie.
Bateți treptat zahărul granulat în ouă. La viteză mică, bateți în apă și vanilie. Bateți treptat în făină, praf de copt, scorțișoară, cuișoare, ienibahar și sare doar până când aluatul este neted.
Se toarnă aluatul în tigaie; răspândit în colțuri.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Între timp, presărați generos 1/4 cană zahăr pudră pe prosop curat.
Slăbiți imediat tortul de pe marginile tigaiei; inversați pe prosopul îndulcit. Îndepărtați cu atenție hârtia. Tăiați marginile rigide ale tortului, dacă este necesar. În timp ce este fierbinte, rotiți cu grijă tortul și prosopul de la capătul îngust.
Așezați pe raftul de răcire; se răcește cel puțin 30 de minute.
Desfaceți tortul; scoateți prosopul.
Întindeți untul de mere uniform peste tort.
Rulati tort; se presara cu 1 lingurita zahar pudra. A se păstra acoperit la frigider.