Rulou De Tort Cu Unt De Mere

Rulou De Tort Cu Unt De Mere
Nevoie de o desert fără lactate și vegetarian? Ruloul de tort cu unt de mere ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 207 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 35 de cenți pe porție. 49 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, ienibahar măcinat, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulou De Tort Cu Unt De Mere, Rulou De Tort Cu Unt De Mere, și Tort Cu Rulou De Scorțișoară Cu Unt De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 F. Linia de 15x10x1-inch tigaie cu hârtie pergament de gătit, folie sau hârtie cerată. Într-un castron mediu, bateți ouăle cu mixerul electric la viteză mare aproximativ 5 minute sau până când este foarte gros și colorat cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Bateți treptat zahărul granulat în ouă. La viteză mică, bateți în apă și vanilie. Bateți treptat în făină, praf de copt, scorțișoară, cuișoare, ienibahar și sare doar până când aluatul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Se toarnă aluatul în tigaie; răspândit în colțuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Coaceți 12 până la 15 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Între timp, presărați generos 1/4 cană zahăr pudră pe prosop curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
5
Slăbiți imediat tortul de pe marginile tigaiei; inversați pe prosopul îndulcit. Îndepărtați cu atenție hârtia. Tăiați marginile rigide ale tortului, dacă este necesar. În timp ce este fierbinte, rotiți cu grijă tortul și prosopul de la capătul îngust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Așezați pe raftul de răcire; se răcește cel puțin 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
7
Desfaceți tortul; scoateți prosopul.
8
Întindeți untul de mere uniform peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MereUnt De Mere
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Rulati tort; se presara cu 1 lingurita zahar pudra. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista