Rulou de tort cu ghimbir și smântână

Rulou de tort cu ghimbir și smântână
Ghimbir și smântână tort rola ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Acest desert are 256 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ghimbir măcinat, ienibahar măcinat, frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Smântână cu ghimbir dublu și tort Bundt cu căpșuni infuzate cu ghimbir, Tort Elvețian Înghețat Tort Sandwich Cu Înghețată, și Rola De Tort Cu Cremă Boston.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați o tigaie jellyroll de 10x15 inch cu hârtie pergament și ungeți ușor. Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, ghimbirul, scortisoara, nucsoara si ienibaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
GhimbirGhimbir
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Bateți împreună oul și apa într-un castron mare, apoi amestecați zahărul alb și melasa. Îndoiți ingredientele uscate cernute până se omogenizează, apoi turnați aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
MelasăMelasă
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
TigaieTigaie
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când tortul revine la atingere, aproximativ 15 minute. Când ați terminat, scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 15 minute. Apoi acoperiți tigaia cu un prosop umezit și dați-l la frigider până la rece, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Pentru a asambla, scoateți tortul din tigaia cu jeleu și răsturnați pe o foaie proaspătă de hârtie pergament; scoateți și aruncați vechea hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
TigaieTigaie
5
Se presară uniform cu zahărul cofetarilor, apoi se întinde uniform cu frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Rulați de la capătul îngust la capătul îngust, formând un buștean spiralat ferm. Înfășurați hârtia pergament și răciți până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul cu rulouri poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Amestec: 82% Chardonnay, 16,5% Pinot Nero, 1,5% Pinot Bianco
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista