Rulou de tort cu ghimbir și smântână
Ghimbir și smântână tort rola ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Acest desert are 256 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ghimbir măcinat, ienibahar măcinat, frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Smântână cu ghimbir dublu și tort Bundt cu căpșuni infuzate cu ghimbir, Tort Elvețian Înghețat Tort Sandwich Cu Înghețată, și Rola De Tort Cu Cremă Boston.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați o tigaie jellyroll de 10x15 inch cu hârtie pergament și ungeți ușor. Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, ghimbirul, scortisoara, nucsoara si ienibaharul.
Bateți împreună oul și apa într-un castron mare, apoi amestecați zahărul alb și melasa. Îndoiți ingredientele uscate cernute până se omogenizează, apoi turnați aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când tortul revine la atingere, aproximativ 15 minute. Când ați terminat, scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 15 minute. Apoi acoperiți tigaia cu un prosop umezit și dați-l la frigider până la rece, aproximativ 2 ore.
Pentru a asambla, scoateți tortul din tigaia cu jeleu și răsturnați pe o foaie proaspătă de hârtie pergament; scoateți și aruncați vechea hârtie pergament.
Se presară uniform cu zahărul cofetarilor, apoi se întinde uniform cu frisca.
Rulați de la capătul îngust la capătul îngust, formând un buștean spiralat ferm. Înfășurați hârtia pergament și răciți până când este gata de servit.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Tortul cu rulouri poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
![Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45]()
Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Amestec: 82% Chardonnay, 16,5% Pinot Nero, 1,5% Pinot Bianco