Rulou De Primăvară

Rulou De Primăvară
Spring Roll ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 184 calorii. Această rețetă fără lactate servește 15 și costă 48 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării vietnameze. Acesta este adus la tine de Norecipes. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Dacă aveți fidea rehidratată, granulată cu zahăr, sos de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Rulou De Primăvară, Raci Rulou De Primăvară, și Crunchy Spring Roll Wrap.

Instrucțiuni

1
Combinați sosul de stridii, Shaoxing, amidonul de cartofi, sosul de soia, piperul alb și sarea într-un castron mic și amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
Sos De StridiiSos De Stridii
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați uleiul de susan și ghimbirul și prăjiți până când sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Adăugați carnea de porc măcinată și amestecați, folosind marginea unei spatule pentru a rupe carnea în firimituri mici. Când carnea este gătită, adăugați ceapa, morcovul, țelina și ciupercile shiitake și continuați să prăjiți până când morcovii sunt în mare parte fierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Adăugați varza napa și tăiței de sticlă și continuați să prăjiți până când varza este în mare parte gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De CelofanTaitei De Celofan
Varză NapaVarză Napa
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
6
Adăugați sosul și amestecați până nu mai rămâne lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Lăsați acest amestec să se răcească. Faceți niște lipici pieptănând 3 linguri de făină cu 3 linguri de apă. Cojiți ambalajele și întindeți-le așa cum se arată în imagine, cu aproximativ 1/2" din ambalajul de mai jos. Acest lucru facilitează vopsirea lipiciului pe mai multe ambalaje simultan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
8
Întindeți lipiciul cu o tufă de patiserie de-a lungul marginilor superioare ale ambalajului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Așezați aproximativ 1/3 cană din temperatura camerei umplând aproximativ 2 inci deasupra colțului inferior al ambalajului. Rotiți bine ambalajul și umpleți-l pe jumătate.Îndoiți marginea stângă peste dreapta în sus de marginea umpluturii, apoi pliați marginea dreaptă peste. Trucul aici este să vă îngustați ușor pliul, astfel încât clapeta deschisă să fie puțin mai îngustă decât partea inferioară a ruloului, deoarece acest lucru va crea o etanșare bună și va preveni clapele de aluat care vor invita ulei în rulou. Ar trebui să arate un pic ca un plic deschis în acest moment. Finalizați continuând să rulați până când clapeta se sigilează de rolă. Pentru a face sosul dulce și acru, amestecați împreună apa, oțetul, zahărul, ketchup-ul, amidonul de cartofi și sarea într-o cratiță mică până când nu există bulgări. Aduceți amestecul la fierbere amestecând constant până când sosul s-a îngroșat. Pregătiți un suport căptușit cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Se toarnă aproximativ 2 " de ulei vegetal într-o oală cu fund greu și se încălzește la 320 de grade F. prăjiți rulourile de primăvară câteva odată, având grijă să nu supraaglomerați oala. Întoarceți-le frecvent, astfel încât să se rumenească uniform. Când ajung la o culoare cafenie uniformă, transferați rulourile cu arc pe raft și lăsați-le să se scurgă. Repetați cu restul rulourilor de primăvară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi

Ingrediente

12 lingurițe de pudră de usturoiulei de esameulei de esame1281 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.morcov mărunțit (1 morcov mare)morcov mărunțit (1 morcov mare)711 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.țelină mărunțită (1 tulpină)țelină mărunțită (1 tulpină)33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfăinăfăină711 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciuperci shiitake proaspete (2-3 mari)ciuperci shiitake proaspete (2-3 mari)2Bucăți de caramele Heath Barghimbir tocatghimbir tocat33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmzahăr granulatzahăr granulat1Bucăți de caramele Heath Barpiper alb măcinatpiper alb măcinat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmambalați șuncă delicată feliată subțireambalați șuncă delicată feliată subțire2831 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.varză Napa mărunțităvarză Napa mărunțită711 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fidea rehidratată și tocatăfidea rehidratată și tocată23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsos de stridiisos de stridii2Bucăți de caramele Heath Baramidonul din cartofi se înjumătățește dacă se folosește amidon de porumbamidonul din cartofi se înjumătățește dacă se folosește amidon de porumb591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 cani sos de prune1 1/2 cani sos de prune23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmShaoxing sau sherry uscat funcționează și elShaoxing sau sherry uscat funcționează și el1miciceapa mărunțităceapa mărunțită2Bucăți de caramele Heath Bar1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi15creveți și cu vene15sheetspring roll ambalaje15sheetspring roll ambalaje1701 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carnea de porc măcinată sau curcanul este binecarnea de porc măcinată sau curcanul este bine15creveți și cu veneulei vegetal pentru prăjitulei vegetal pentru prăjit63 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmvârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #40Bucăți de caramele Heath Baraltalt

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gabrielskloof Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții15
Scor De Sănătate1
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista