Rulou De Primăvară
Spring Roll ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 184 calorii. Această rețetă fără lactate servește 15 și costă 48 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării vietnameze. Acesta este adus la tine de Norecipes. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Dacă aveți fidea rehidratată, granulată cu zahăr, sos de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Rulou De Primăvară, Raci Rulou De Primăvară, și Crunchy Spring Roll Wrap.
Instrucțiuni
Combinați sosul de stridii, Shaoxing, amidonul de cartofi, sosul de soia, piperul alb și sarea într-un castron mic și amestecați împreună.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați uleiul de susan și ghimbirul și prăjiți până când sunt parfumate.
Adăugați carnea de porc măcinată și amestecați, folosind marginea unei spatule pentru a rupe carnea în firimituri mici. Când carnea este gătită, adăugați ceapa, morcovul, țelina și ciupercile shiitake și continuați să prăjiți până când morcovii sunt în mare parte fierți.
Adăugați varza napa și tăiței de sticlă și continuați să prăjiți până când varza este în mare parte gătită.
Adăugați sosul și amestecați până nu mai rămâne lichid.
Lăsați acest amestec să se răcească. Faceți niște lipici pieptănând 3 linguri de făină cu 3 linguri de apă. Cojiți ambalajele și întindeți-le așa cum se arată în imagine, cu aproximativ 1/2" din ambalajul de mai jos. Acest lucru facilitează vopsirea lipiciului pe mai multe ambalaje simultan.
Întindeți lipiciul cu o tufă de patiserie de-a lungul marginilor superioare ale ambalajului.
Așezați aproximativ 1/3 cană din temperatura camerei umplând aproximativ 2 inci deasupra colțului inferior al ambalajului. Rotiți bine ambalajul și umpleți-l pe jumătate.Îndoiți marginea stângă peste dreapta în sus de marginea umpluturii, apoi pliați marginea dreaptă peste. Trucul aici este să vă îngustați ușor pliul, astfel încât clapeta deschisă să fie puțin mai îngustă decât partea inferioară a ruloului, deoarece acest lucru va crea o etanșare bună și va preveni clapele de aluat care vor invita ulei în rulou. Ar trebui să arate un pic ca un plic deschis în acest moment. Finalizați continuând să rulați până când clapeta se sigilează de rolă. Pentru a face sosul dulce și acru, amestecați împreună apa, oțetul, zahărul, ketchup-ul, amidonul de cartofi și sarea într-o cratiță mică până când nu există bulgări. Aduceți amestecul la fierbere amestecând constant până când sosul s-a îngroșat. Pregătiți un suport căptușit cu un prosop de hârtie.
Se toarnă aproximativ 2 " de ulei vegetal într-o oală cu fund greu și se încălzește la 320 de grade F. prăjiți rulourile de primăvară câteva odată, având grijă să nu supraaglomerați oala. Întoarceți-le frecvent, astfel încât să se rumenească uniform. Când ajung la o culoare cafenie uniformă, transferați rulourile cu arc pe raft și lăsați-le să se scurgă. Repetați cu restul rulourilor de primăvară.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gabrielskloof Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Gabrielskloof Chenin Blanc]()
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.