Rulou De Primăvară

Rulou De Primăvară
Spring Roll ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 184 calorii. Această rețetă fără lactate servește 15 și costă 48 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării vietnameze. Acesta este adus la tine de Norecipes. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Dacă aveți fidea rehidratată, granulată cu zahăr, sos de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Rulou De Primăvară, Raci Rulou De Primăvară, și Crunchy Spring Roll Wrap.

Instrucțiuni

1
Combinați sosul de stridii, Shaoxing, amidonul de cartofi, sosul de soia, piperul alb și sarea într-un castron mic și amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
Sos De StridiiSos De Stridii
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați uleiul de susan și ghimbirul și prăjiți până când sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
4
Adăugați carnea de porc măcinată și amestecați, folosind marginea unei spatule pentru a rupe carnea în firimituri mici. Când carnea este gătită, adăugați ceapa, morcovul, țelina și ciupercile shiitake și continuați să prăjiți până când morcovii sunt în mare parte fierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Adăugați varza napa și tăiței de sticlă și continuați să prăjiți până când varza este în mare parte gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De CelofanTaitei De Celofan
Varză NapaVarză Napa
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
6
Adăugați sosul și amestecați până nu mai rămâne lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
7
Lăsați acest amestec să se răcească. Faceți niște lipici pieptănând 3 linguri de făină cu 3 linguri de apă. Cojiți ambalajele și întindeți-le așa cum se arată în imagine, cu aproximativ 1/2" din ambalajul de mai jos. Acest lucru facilitează vopsirea lipiciului pe mai multe ambalaje simultan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Întindeți lipiciul cu o tufă de patiserie de-a lungul marginilor superioare ale ambalajului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
9
Așezați aproximativ 1/3 cană din temperatura camerei umplând aproximativ 2 inci deasupra colțului inferior al ambalajului. Rotiți bine ambalajul și umpleți-l pe jumătate.Îndoiți marginea stângă peste dreapta în sus de marginea umpluturii, apoi pliați marginea dreaptă peste. Trucul aici este să vă îngustați ușor pliul, astfel încât clapeta deschisă să fie puțin mai îngustă decât partea inferioară a ruloului, deoarece acest lucru va crea o etanșare bună și va preveni clapele de aluat care vor invita ulei în rulou. Ar trebui să arate un pic ca un plic deschis în acest moment. Finalizați continuând să rulați până când clapeta se sigilează de rolă. Pentru a face sosul dulce și acru, amestecați împreună apa, oțetul, zahărul, ketchup-ul, amidonul de cartofi și sarea într-o cratiță mică până când nu există bulgări. Aduceți amestecul la fierbere amestecând constant până când sosul s-a îngroșat. Pregătiți un suport căptușit cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
10
Se toarnă aproximativ 2 " de ulei vegetal într-o oală cu fund greu și se încălzește la 320 de grade F. prăjiți rulourile de primăvară câteva odată, având grijă să nu supraaglomerați oala. Întoarceți-le frecvent, astfel încât să se rumenească uniform. Când ajung la o culoare cafenie uniformă, transferați rulourile cu arc pe raft și lăsați-le să se scurgă. Repetați cu restul rulourilor de primăvară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura

Ingrediente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gabrielskloof Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții15
Scor De Sănătate1
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista