Rulou de Friptură Italiană cu aragaz lent pentru doi
Rețeta Slow-Cooker Italian Steak Roll pentru doi ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 6 ore și 10 minute. Această rețetă face 2 porții cu 409 calorii, 37g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.61 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru ziua valentin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de roșii prune, friptură rotundă de vită, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Friptură Italiană Înăbușită Cu Aragaz Lent, Aragaz Lent Ușor Aragaz Lent Friptură Prăjită, și Caserola Cu Rulou De Varză Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați friptura pe suprafața de lucru; se presară cu condimente italiene, sare și piper. Se acoperă cu jumătăți de felie de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Italiene
Sare și Piper
Ceapă
Friptură
2
Rulați carnea de vită, moda jeleu, cu ceapă înăuntru; legați cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
Ceapă
Carne De Vită
Rola
3
În aragazul lent de 2 până la 3 litri, așezați ruloul de vită, cu cusătura în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
4
Presărați usturoi, ciuperci și roșii în jurul ruloului. Puneți sosul peste rulou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Usturoi
Tomate
Sos
Rola
5
Capac; gatiti la setare scazuta 5 pana la 6 ore.
6
Scoateți ruloul de vită din aragazul lent; așezați pe platoul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
7
Scoateți șirul; tăiați rola în felii. Se amestecă amestecul de sos în aragazul lent până se amestecă; se toarnă în vasul de servire.
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provenance Vineyards Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.