Rulou de Friptură Italiană cu aragaz lent pentru doi

Rulou de Friptură Italiană cu aragaz lent pentru doi
Rețeta Slow-Cooker Italian Steak Roll pentru doi ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 6 ore și 10 minute. Această rețetă face 2 porții cu 409 calorii, 37g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.61 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru ziua valentin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de roșii prune, friptură rotundă de vită, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Friptură Italiană Înăbușită Cu Aragaz Lent, Aragaz Lent Ușor Aragaz Lent Friptură Prăjită, și Caserola Cu Rulou De Varză Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați friptura pe suprafața de lucru; se presară cu condimente italiene, sare și piper. Se acoperă cu jumătăți de felie de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Sare și PiperSare și Piper
CeapăCeapă
FripturăFriptură
2
Rulați carnea de vită, moda jeleu, cu ceapă înăuntru; legați cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
RolaRola
3
În aragazul lent de 2 până la 3 litri, așezați ruloul de vită, cu cusătura în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Presărați usturoi, ciuperci și roșii în jurul ruloului. Puneți sosul peste rulou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
TomateTomate
SosSos
RolaRola
5
Capac; gatiti la setare scazuta 5 pana la 6 ore.
6
Scoateți ruloul de vită din aragazul lent; așezați pe platoul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
7
Scoateți șirul; tăiați rola în felii. Se amestecă amestecul de sos în aragazul lent până se amestecă; se toarnă în vasul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
8
Serviți felii de rulou de vită cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
RolaRola

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provenance Vineyards Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Napa Valley Merlot
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 10 m.
Porții2
Scor De Sănătate22
Revista