Rulou De Dovleac I
Rola de dovleac i este a vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 281 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, făină, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Roll Roll Cheesecake Cu Dovleac, Cheesecake de dovleac pâine prăjită franceză Roll up-uri cu sos de scufundare cu condimente de dovleac # SundaySupper, și Rulou De Dovleac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Unt sau unsoare o tigaie de jeleu de 10x15 inch.
Într-un bol de amestecare, amestecați ouăle, zahărul, scorțișoara și dovleacul. Într-un castron separat, amestecați făina și bicarbonatul de sodiu.
Se adaugă în amestecul de dovleac și se amestecă până se omogenizează. Răspândiți uniform amestecul peste tigaia pregătită cu jeleu.
Coaceți 15 până la 25 de minute în cuptorul preîncălzit.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească suficient pentru a se descurca.
Scoateți tortul din tigaie și puneți-l pe un prosop de ceai (bumbac, nu pânză de pământ).
Rulați tortul rulând un prosop în interiorul tortului și așezați cusătura în jos pentru a se răci.
Pregătiți glazura amestecând untul, crema de brânză, zahărul cofetarilor și vanilia.
Când tortul este complet răcit, derulați și întindeți cu umplutură de brânză cremă.
Rulați din nou fără prosop. Înfășurați cu folie de plastic și dați-l la frigider până când este gata de servit.
Se presara partea de sus cu zahăr cofetari și felie în 8-10 portii.