Rulou De Dovleac I

Rulou De Dovleac I
Rola de dovleac i este a vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 281 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, făină, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Roll Roll Cheesecake Cu Dovleac, Cheesecake de dovleac pâine prăjită franceză Roll up-uri cu sos de scufundare cu condimente de dovleac # SundaySupper, și Rulou De Dovleac.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Unt sau unsoare o tigaie de jeleu de 10x15 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un bol de amestecare, amestecați ouăle, zahărul, scorțișoara și dovleacul. Într-un castron separat, amestecați făina și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
DovleacDovleac
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Se adaugă în amestecul de dovleac și se amestecă până se omogenizează. Răspândiți uniform amestecul peste tigaia pregătită cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 15 până la 25 de minute în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească suficient pentru a se descurca.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți tortul din tigaie și puneți-l pe un prosop de ceai (bumbac, nu pânză de pământ).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
TigaieTigaie
7
Rulați tortul rulând un prosop în interiorul tortului și așezați cusătura în jos pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
8
Pregătiți glazura amestecând untul, crema de brânză, zahărul cofetarilor și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
UntUnt
9
Când tortul este complet răcit, derulați și întindeți cu umplutură de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
10
Rulați din nou fără prosop. Înfășurați cu folie de plastic și dați-l la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
11
Se presara partea de sus cu zahăr cofetari și felie în 8-10 portii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista