Rulou de castane și afine
Ruloul de castane și afine durează aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 8.22 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 2118 calorii, 71G de proteine, și 165g de grăsime fiecare. Această rețetă de la BBC Good Food are 176 de fani. Dacă aveți pătrunjel, g 7OZ pachete de castane ambalate în vid, G 1 lb pachete de cârnați de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este excelent. Încercați Rolă de umplutură de castane, Pansament Cu Castane Și Afine, și Falafel de afine și castane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, apoi prăjiți ușor ceapa timp de 5 minute până se înmoaie. Tăiați mărunt merele fie cu mâna, fie într-un robot de bucătărie.
Strângeți cârnații din cârnați într-un castron mare, apoi adăugați toate celelalte ingrediente, cu excepția merisoarelor și a slăninii strecurate. Condimentează generos, apoi pune mâna și amestecă bine. Se cântăresc 450g de umplutură și se amestecă o mână de afine în ea. Utilizați pentru a umple gâtul curcanului (vezi 'merge bine cu').
Pentru a asambla, unt și sezon o foaie mare de folie. Întindeți ușor rashers-urile de slănină cu spatele unui cuțit de bucătărie, apoi suprapuneți 12 rashers pe folie. Puneți jumătate din amestecul de umplutură uniform peste slănină, lăsând o margine de aproximativ 3 cm. Împrăștiați cu jumătate de afine, apoi bateți-le. Puneți marginile lungi ale slăninei peste umplutură; apoi, folosind folia pentru a ajuta, rulați umplutura într-o formă de buștean. Repetați pentru a face oa doua rolă.
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Puneți rulourile învelite în folie pe o formă de prăjire și prăjiți timp de 45 de minute. Desfaceți, drenând orice suc, apoi terminați prăjirea timp de 15 minute până când slănina este crocantă.