Ruladă de vinete la grătar cu glazură balsamică
Rulada de vinete la grătar cu glazură balsamică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.82 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 531 calorii, 16g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de ardei prăjiți, smântână grea, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea de mare grosieră, puteți urma acest fel principal cu Coaja de ciocolata-migdale cu sare de mare ca desert. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de vinete la grătar și brânză Manchego cu busuioc proaspăt și glazură de piper Balsamic-Negru, Parmezan de vinete cu glazură balsamică, și Frigarui de miel si smochine la gratar cu glazura de menta-piper si vinete la gratar.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Adăugați balsamicul într-o cratiță mică la foc mediu și aduceți la foc mic. Reduceți până la îngroșare și sirop. Pune deoparte.
Prăjiți nucile de pin într-o tigaie uscată la foc mediu timp de 4 până la 5 minute. Pune deoparte.
Stropiți feliile de vinete cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper, după gust. Aranjați-le pe grătarul fierbinte. Gatiti pana se carbonizeaza frumos, aproximativ 1-2 minute pe fiecare parte.
Scoateți-le într-o tavă de foi căptușită cu pergament.
Combinați nucile de pin prăjite, brânza de capră, smântâna grea, sarea, piperul și pătrunjelul într-un castron mediu.
Se amestecă bine cu o lingură de lemn, până când totul este încorporat uniform. Puneți 2 până la 3 linguri de amestec de brânză pe marginea fiecărei felii de vinete.
Rulați feliile de vinete în jurul brânzei.
Puneți ruladele terminate înapoi pe grătarul care a fost redus. Grătiți până când brânza începe să se topească și vinetele se încălzesc, având grijă să nu ardeți vinetele, aproximativ 3 până la 4 minute.
Scoateți ruladele de pe grătar pe un platou de servire.
Acoperiți fiecare ruladă de vinete cu o fâșie de ardei roșu prăjit.
Garnisiți cu chiffonade de rucola, un strop de ulei de măsline și reducerea balsamică.