Ruladă de vinete la grătar cu glazură balsamică

Ruladă de vinete la grătar cu glazură balsamică
Rulada de vinete la grătar cu glazură balsamică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.82 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 531 calorii, 16g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de ardei prăjiți, smântână grea, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea de mare grosieră, puteți urma acest fel principal cu Coaja de ciocolata-migdale cu sare de mare ca desert. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de vinete la grătar și brânză Manchego cu busuioc proaspăt și glazură de piper Balsamic-Negru, Parmezan de vinete cu glazură balsamică, și Frigarui de miel si smochine la gratar cu glazura de menta-piper si vinete la gratar.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Adăugați balsamicul într-o cratiță mică la foc mediu și aduceți la foc mic. Reduceți până la îngroșare și sirop. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Prăjiți nucile de pin într-o tigaie uscată la foc mediu timp de 4 până la 5 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Stropiți feliile de vinete cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper, după gust. Aranjați-le pe grătarul fierbinte. Gatiti pana se carbonizeaza frumos, aproximativ 1-2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Scoateți-le într-o tavă de foi căptușită cu pergament.
7
Combinați nucile de pin prăjite, brânza de capră, smântâna grea, sarea, piperul și pătrunjelul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
Se amestecă bine cu o lingură de lemn, până când totul este încorporat uniform. Puneți 2 până la 3 linguri de amestec de brânză pe marginea fiecărei felii de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
9
Rulați feliile de vinete în jurul brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
10
Puneți ruladele terminate înapoi pe grătarul care a fost redus. Grătiți până când brânza începe să se topească și vinetele se încălzesc, având grijă să nu ardeți vinetele, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
11
Scoateți ruladele de pe grătar pe un platou de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
12
Acoperiți fiecare ruladă de vinete cu o fâșie de ardei roșu prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
13
Garnisiți cu chiffonade de rucola, un strop de ulei de măsline și reducerea balsamică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
ReducereReducere
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Dornfelder și Riesling sunt alegeri excelente pentru limba germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Ai putea încerca Heinz Eifel Shine Dornfelder dulce roșu. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 3,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista