Ruladă de tort cu cannoli și ciocolată
Rulada de tort cu cannoli și ciocolată necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 346 de calorii , 9 g de proteine și 22 g de grăsimi . Această rețetă are 12 porții. Pentru 65 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Doar câtorva persoane le-a plăcut cu adevărat acest desert. Mergeți la magazin și cumpărați ulei de canolan, scorțișoară măcinată, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 27% , ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Clătită cu cannoli și cremă de zmeură, Înghețată cannoli cu fistic și ciocolată neagră și Crostini cannoli cu ciocolată, fistic și miere .
Instrucțiuni
Tapetați o tavă de copt unsă cu hârtie cerată, de 38 cm x 25 cm x 2,5 cm, și ungeți hârtia; dați deoparte.
Într-un bol mare, combinați mixul pentru prăjitură, apa, uleiul și ouăle; bateți la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți la viteză medie timp de 2 minute.
Se toarnă în tava pregătită.
Coaceți la 175°C timp de 12-14 minute sau până când prăjitura își revine la forma inițială când este atinsă ușor. Lăsați să se răcească timp de 5 minute. Răsturnați prăjitura pe un prosop de bucătărie pudrat cu zahăr pudră. Îndepărtați ușor hârtia cerată.
Întindeți prăjitura în stilul unei rulouri de prosop, începând cu o latură scurtă. Răciți complet pe un grătar.
Într-un bol mic, bateți crema de brânză până devine pufoasă.
Adăugați brânza ricotta, zahărul pudră, vanilia și scorțișoara. Bateți până obțineți o compoziție omogenă. Încorporați chipsurile. Desfaceți prăjitura; întindeți umplutura peste prăjitură până la 1,2 cm de margini.
Așezați cu partea cusăturii în jos pe un platou de servire. Refrigerati timp de 2 ore înainte de servire.