Ruladă De Somon Afumat

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Rulada de somon afumat. Pentru $9.74 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 1647 calorii, 108g de proteine, și 101G de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ouă, spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ruladă De Somon Afumat, Ruladă De Somon Afumat Și Spanac, și Ruladă De Macrou Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°. linie jelly roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 inch, cu folie de aluminiu. Ungeți folia cu generozitate.
Bateți făina, laptele, buruiana de mărar, untul, sarea, ouăle și ceapa până se omogenizează bine.
Coaceți neacoperit 15 până la 18 minute sau până când ouăle sunt setate.
Se presară imediat cu brânză și spanac.
Rulați, începând de la capătul îngust, folosind folie pentru a ridica și rula rulada.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.