Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Rulada de somon afumat. Pentru $9.74 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 1647 calorii, 108g de proteine, și 101G de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ouă, spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ruladă De Somon Afumat, Ruladă De Somon Afumat Și Spanac, și Ruladă De Macrou Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 177°. linie jelly roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 inch, cu folie de aluminiu. Ungeți folia cu generozitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
Tigaie
2
Bateți făina, laptele, buruiana de mărar, untul, sarea, ouăle și ceapa până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar
Unt
Ceapă
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Lapte
Sare
3
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se presară cu somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
5
Coaceți neacoperit 15 până la 18 minute sau până când ouăle sunt setate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Se presară imediat cu brânză și spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Brânză
7
Rulați, începând de la capătul îngust, folosind folie pentru a ridica și rula rulada.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.