Ruladă de pui umplută cu brânză de capră și ierburi

Ruladă de pui umplută cu brânză de capră și ierburi
Nevoie de un felul principal דל פחמימות,? Brânza de capră și Rulada de pui umplută cu ierburi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 1253 calorii, 82G de proteine, și 96G de grăsime. Pentru $ 4.42 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de rozmarin, pesmet obișnuit, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Brânză de capră și piept de pui umplut cu ierburi, Brânză de capră și piept de pui umplut cu ierburi, și Ruladă de pui / cartofi dulci cu sos de brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Într-un bol de amestecare, combinați spanacul, brânza de capră, migdalele, pesmetul și usturoiul. Condimentează cu sare și piper și dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Într-un alt bol, combinați untul, pătrunjelul, rozmarinul, cimbrul și coaja de lămâie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați pieptul de pui în jos. Se taie prin piele de-a lungul coloanei vertebrale a puiului, tăind prin piele. Folosind cuțitul și degetele de dezosare, eliberați pielea de pui, pescuind cuțitul spre carnea puiului. După ce ați slăbit pielea din partea din spate, întoarceți puiul, astfel încât să fie cu pieptul în sus și să tăiați centrul sânului. Folosind cuțitul și degetele de dezosare, trageți înapoi pielea din fiecare parte. Odată ce ajungeți la picioare și aripi, tăiați în jurul fiecărei bucăți pentru a elibera pielea din articulație. Ia-ți timp, acest lucru necesită practică și nu trebuie să fie perfect, vrem doar cât mai multă piele posibil. După ce ați îndepărtat pielea de pe fiecare parte a puiului, puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Scoateți fiecare sân de la găini luând cuțitul de dezosare și urmând osul sânului pe fiecare parte. Utilizați oasele ca ghid natural, urmați-l până la capăt pentru a îndepărta sânul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Odată ce sânii sunt îndepărtați, fluturați fiecare sân tăind în cea mai groasă parte a sânului orizontal, creând un buzunar, cum ar fi deschiderea unei cărți. Odată fluturat, așezați fiecare sân între 2 straturi de folie de plastic și, folosind un ciocan de carne, lăsați până când are o grosime de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
7
Așezați pieptul de pui plat și presărați-le cu sare și piper. Împărțiți umplutura de brânză de capră herbată între cei 4 sâni, așezând amestecul de umplutură spre treimea inferioară a sânului, cea mai apropiată de punctul său cel mai îngust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
8
Rotiți pieptul în jurul umpluturii, înfășurându-vă în capete în timp ce vă rotiți, ca și cum ați face un burrito.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Așezați pielea de pui și împărțiți untul de plante între ele, așezând untul chiar sub punctul central al pielii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
10
Așezați pieptul rulat direct deasupra untului și apoi înfășurați pielea în jurul puiului, învelind capetele, repetând același proces pe care l-ați făcut pentru a rostogoli sânii. Odată rulat, fixați pielea cu 3 scobitori, una la mijloc și una la fiecare capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
11
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă, sigură pentru cuptor, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
12
Adăugați ruladele și căutați pe toate părțile până se rumenesc, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
13
Transferați tigaia în cuptor și coaceți până când temperatura internă este de 165 grade F și sucurile se limpezesc, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
14
Lăsați puiul să se odihnească 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
15
Scoateți scobitorii, feliați și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Revista