Ruladă de pui umplută cu brânză de capră și ierburi

Nevoie de un felul principal דל פחמימות,? Brânza de capră și Rulada de pui umplută cu ierburi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 1253 calorii, 82G de proteine, și 96G de grăsime. Pentru $ 4.42 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de rozmarin, pesmet obișnuit, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Brânză de capră și piept de pui umplut cu ierburi, Brânză de capră și piept de pui umplut cu ierburi, și Ruladă de pui / cartofi dulci cu sos de brânză de capră.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un bol de amestecare, combinați spanacul, brânza de capră, migdalele, pesmetul și usturoiul. Condimentează cu sare și piper și dă deoparte.
Într-un alt bol, combinați untul, pătrunjelul, rozmarinul, cimbrul și coaja de lămâie. Pune deoparte.
Așezați pieptul de pui în jos. Se taie prin piele de-a lungul coloanei vertebrale a puiului, tăind prin piele. Folosind cuțitul și degetele de dezosare, eliberați pielea de pui, pescuind cuțitul spre carnea puiului. După ce ați slăbit pielea din partea din spate, întoarceți puiul, astfel încât să fie cu pieptul în sus și să tăiați centrul sânului. Folosind cuțitul și degetele de dezosare, trageți înapoi pielea din fiecare parte. Odată ce ajungeți la picioare și aripi, tăiați în jurul fiecărei bucăți pentru a elibera pielea din articulație. Ia-ți timp, acest lucru necesită practică și nu trebuie să fie perfect, vrem doar cât mai multă piele posibil. După ce ați îndepărtat pielea de pe fiecare parte a puiului, puneți-le deoparte.
Scoateți fiecare sân de la găini luând cuțitul de dezosare și urmând osul sânului pe fiecare parte. Utilizați oasele ca ghid natural, urmați-l până la capăt pentru a îndepărta sânul.
Odată ce sânii sunt îndepărtați, fluturați fiecare sân tăind în cea mai groasă parte a sânului orizontal, creând un buzunar, cum ar fi deschiderea unei cărți. Odată fluturat, așezați fiecare sân între 2 straturi de folie de plastic și, folosind un ciocan de carne, lăsați până când are o grosime de 1/4 inci.
Așezați pieptul de pui plat și presărați-le cu sare și piper. Împărțiți umplutura de brânză de capră herbată între cei 4 sâni, așezând amestecul de umplutură spre treimea inferioară a sânului, cea mai apropiată de punctul său cel mai îngust.
Rotiți pieptul în jurul umpluturii, înfășurându-vă în capete în timp ce vă rotiți, ca și cum ați face un burrito.
Așezați pielea de pui și împărțiți untul de plante între ele, așezând untul chiar sub punctul central al pielii.
Așezați pieptul rulat direct deasupra untului și apoi înfășurați pielea în jurul puiului, învelind capetele, repetând același proces pe care l-ați făcut pentru a rostogoli sânii. Odată rulat, fixați pielea cu 3 scobitori, una la mijloc și una la fiecare capăt.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă, sigură pentru cuptor, la foc mediu-mare.
Adăugați ruladele și căutați pe toate părțile până se rumenesc, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Transferați tigaia în cuptor și coaceți până când temperatura internă este de 165 grade F și sucurile se limpezesc, aproximativ 10 minute.
Lăsați puiul să se odihnească 5 minute înainte de servire.
Scoateți scobitorii, feliați și serviți.