Ruladă de curcan cu sos de cidru de mere

Ruladă de curcan cu sos de cidru de mere
Rulada de curcan reteta cu sos de mere-cidru ar putea satisface pofta Europeană în aproximativ 2 ore și 10 minute. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $ 3.08 pe portie. O porție conține 383 calorii, 44G de proteine, și 13g de grăsime. Funcționează bine ca fel principal. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți cidru de mere, ulei de canolan, piept de curcan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza cidru de mere ai putea urma acest curs principal cu Tort De Gogoși De Cidru De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Ruladă de curcan prăjită cu dovlecei, învelită în slănină, cu sos de cidru, Sos De Curcan De Cidru De Mere, și Curcan la grătar cu mere cu sos de cidru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: sfoară de bucătărie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
3
Așezați pieptul de curcan între 2 foi de folie de plastic și lăsați ușor cu un ciocan de carne până la o grosime uniformă de aproximativ 3/4 inci. Puneți deoparte în timp ce umplutura este pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Așezați afinele într-o cratiță mică și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere, se gătește 1 minut, apoi se scoate de pe foc, se scurge și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie grea mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați ceapa tăiată cubulețe și gătiți, amestecând, până când ceapa este aurie, dar nu carbonizată, aproximativ 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
9
Adăugați pâine, afine, nuci pecan, 2 linguri proaspete sau 2 lingurițe de salvie uscată și 1/2 până la 3/4 cană de pui, în funcție de consistența umpluturii; (doriți ca amestecul să fie umezit, dar nu prea umed, deoarece curcanul va elibera umiditate atunci când este gătit). Gatiti la foc mic timp de aproximativ 2 pana la 3 minute, scoateti-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Salvie UscatăSalvie Uscată
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
10
Sare și piper interiorul și exteriorul pieptului de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
11
Întindeți umplutura pe curcan, lăsând aproximativ 1 1/2 până la 2 inci neacoperite pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
12
Rulați și fixați bine cu sfoară de bucătărie, încercând să păstrați toate umpluturile intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
13
Încălziți 1 lingură de ulei de canola într-un cuptor olandez mare sau o tigaie de prăjire de dimensiuni medii până la cald. Căutați piept de curcan umplut pe toate părțile până se rumenesc ușor, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
14
Adăugați ceapa feliată și 1 1/2 căni de pui, acoperiți bine și prăjiți la cuptor până când curcanul ajunge la 160 de grade F când un termometru citit instantaneu este introdus în stratul interior de carne, aproximativ 60 până la 65 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
15
Scoateți pieptul de curcan din cuptor și transferați-l pe o tăietură pentru a vă odihni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1
Adăugați cidru de mere, 1/2 cană de pui, oțet și salvie rămasă în ceapă, ciorbă de pui și sucuri în tigaia de prăjire, dați la fiert și gătiți aproximativ 10 minute, amestecând ocazional, până când lichidul este redus cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Cidru De MereCidru De Mere
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Adăugați încet amestecul de amidon de porumb, amestecând constant și gătiți încă 3 minute. Sosul nu trebuie să fie gros, doar puțin mai gros decât un jus. Condimentează cu sare și piper, după gust. Face 1 1/2 cupe sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
3
Scoateți sfoara din pieptul de curcan și feliați în bucăți groase de 1 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
4
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Revista