Rulada cu cremă de căpșuni Necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 277 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Această rețetă de la BBC Good Food necesită zahăr glazură, căpșuni, albușuri și zahăr tos. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării Europene. 55 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ruladă De Căpșuni, Ruladă de bezea cu căpșuni cu mascarpone, și Ruladă Cu Cremă De Mandarină.
Instrucțiuni
1
Turnați laptele într-o tigaie. Împărțiți păstaia de vanilie pe lungime și răzuiți semințele, adăugând ambele în tigaie. Aduceți încet la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Între timp, puneți gălbenușurile de ou, zahărul și făina într-un bol. Folosind un bătător electric, bateți până devine palid și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți o treime din laptele fierbinte, apoi adăugați restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Se adaugă amestecul în tigaie și se aduce la fierbere, amestecând, până când crema se îngroașă. Reduceți căldura și fierbeți timp de 2 minute, amestecând constant. Pește din păstaie de vanilie, bate în unt și se toarnă într-un castron. Acoperiți suprafața cu folie alimentară, lăsați să se răcească, apoi răciți. Se poate face cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
5
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Căptușiți baza și părțile laterale ale unei cutii elvețiene de 23 x 33 cm cu pergament de copt. Amestecați făina de porumb, oțetul și extractul de vanilie într-o pastă netedă. Sfat albușuri de ou într-un castron curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se amestecă zaharurile într-un castron separat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Bateti albusurile pana se intaresc, apoi amestecati treptat zaharul, alternand cu putina pasta pana cand amestecul este gros si lucios. Puneți lingura în forma pregătită și neteziți partea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Coaceți timp de 20 de minute până când sunt crocante deasupra. Între timp, bateți smântâna și pliați în cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Scoateți bezea din cuptor și întoarceți-o pe o foaie de pergament de copt, îndepărtați hârtia de căptușeală și lăsați să se răcească câteva minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Întindeți crema uniform peste bezea până la 5 cm de capetele scurte și până la marginea capetelor lungi. Se împrăștie cu căpșunile feliate. Folosind pergamentul pentru a vă ajuta, înfășurați bezea de la un capăt scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Se transferă pe o farfurie plată și se pudrează cu zahăr glazură
Dornfelder și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Rouladen. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red cu un rating de 3, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.