Ruladă cu cremă de căpșuni
Rulada cu cremă de căpșuni Necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 277 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Această rețetă de la BBC Good Food necesită zahăr glazură, căpșuni, albușuri și zahăr tos. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării Europene. 55 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ruladă De Căpșuni, Ruladă de bezea cu căpșuni cu mascarpone, și Ruladă Cu Cremă De Mandarină.
Instrucțiuni
Turnați laptele într-o tigaie. Împărțiți păstaia de vanilie pe lungime și răzuiți semințele, adăugând ambele în tigaie. Aduceți încet la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 2 minute.
Între timp, puneți gălbenușurile de ou, zahărul și făina într-un bol. Folosind un bătător electric, bateți până devine palid și pufos.
Bateți o treime din laptele fierbinte, apoi adăugați restul.
Se adaugă amestecul în tigaie și se aduce la fierbere, amestecând, până când crema se îngroașă. Reduceți căldura și fierbeți timp de 2 minute, amestecând constant. Pește din păstaie de vanilie, bate în unt și se toarnă într-un castron. Acoperiți suprafața cu folie alimentară, lăsați să se răcească, apoi răciți. Se poate face cu 1 zi înainte.
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Căptușiți baza și părțile laterale ale unei cutii elvețiene de 23 x 33 cm cu pergament de copt. Amestecați făina de porumb, oțetul și extractul de vanilie într-o pastă netedă. Sfat albușuri de ou într-un castron curat.
Se amestecă zaharurile într-un castron separat.
Bateti albusurile pana se intaresc, apoi amestecati treptat zaharul, alternand cu putina pasta pana cand amestecul este gros si lucios. Puneți lingura în forma pregătită și neteziți partea superioară.
Coaceți timp de 20 de minute până când sunt crocante deasupra. Între timp, bateți smântâna și pliați în cremă.
Scoateți bezea din cuptor și întoarceți-o pe o foaie de pergament de copt, îndepărtați hârtia de căptușeală și lăsați să se răcească câteva minute.
Întindeți crema uniform peste bezea până la 5 cm de capetele scurte și până la marginea capetelor lungi. Se împrăștie cu căpșunile feliate. Folosind pergamentul pentru a vă ajuta, înfășurați bezea de la un capăt scurt.
Se transferă pe o farfurie plată și se pudrează cu zahăr glazură