Rulade Cu Slănină De Pui
Rulade de Bacon de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 580 calorii, 36g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Simply Recipes are 2235 de fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, slănină, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rulade De Pui Pesto, Rulade De Pui Antipasto, și Rulade De Pui De Bivol.
Instrucțiuni
Gatiti slanina: lucrand in loturi, gatiti slanina la foc mediu intr-o tigaie rezistenta la cuptor cu fund gros, pana se rumeneste usor, dar nu crocanta (inca flexibila).
Scoateți slănina gătită pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Gătiți șalotele: coborâți focul la minim și adăugați șalotele în tigaie cu grăsimea de slănină topită. Gatiti la foc mic pana se inmoaie. Folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta șalotele fierte într-un castron, lăsând grăsimea rămasă în tigaie.
Puneți pieptul de pui subțire:
Așezați pieptul de pui între două foi de folie de plastic și folosiți un ciocan sau un kilogram de carne (sau sucitor) pentru a bate pieptul de pui subțire, la o grosime uniformă de aproximativ 1/8 inch.
Presărați pieptul de pui cu piper de lămâie (sau piper negru măcinat obișnuit cu puțină coajă de lămâie) și sare.
Așezați 2 până la 3 felii de slănină în mijlocul fiecărui piept de pui, pe lungime.
Se presară cu șalotă și parmezan ras.
Înfășurați fiecare piept de pui ca un trabuc, folosind folia de plastic pentru a vă ajuta să strângeți ruloul și introduceți capetele pentru a ține umplutura.
Scoateți folia de plastic. Folosiți scobitori pentru a ține marginile ruladei de pui împreună.
Rumeniti ruladele pe toate partile, apoi gatiti-le in cuptor: Incalziti cuptorul la 300 F.
Adăugați o lingură de ulei de măsline în grăsimea din tigaie și încălziți la mediu. Când tigaia este fierbinte, adăugați ruladele de pui în tigaie și rumeniți pe toate părțile.
Mutați tigaia în cuptorul de 300 km f și gătiți până când ruladele sunt fierte, aproximativ 20 de minute.
Cort cu folie pentru a se încălzi: când ruladele de pui sunt fierte, scoateți-le din cuptor pe o farfurie, cort cu folie de aluminiu pentru a se încălzi.
Rețineți că tigaia este foarte fierbinte! Păstrați un suport pentru oală drapat peste mâner odată ce este din nou pe aragaz. (În acest moment, ori de câte ori scot o oală cu mâner dintr-un cuptor fierbinte, răcesc mânerele cu cuburi de gheață, astfel încât cineva să nu încerce din greșeală să ridice tigaia cu mâinile neprotejate.)
Turnați orice exces de grăsime din tigaie (nu în scurgere, altfel vă veți înfunda scurgerea).
Se toarnă vin în tigaia fierbinte pentru a deglaza tigaia.
Încălziți la foc mediu și folosiți o spatulă metalică pentru a răzui orice bucăți rumenite. Se fierbe vinul până se reduce la doar o lingură.
Reduceți căldura la mediu scăzut.
Adăugați usturoiul tocat în tigaie și rotiți în unt. Gatiti un minut, apoi adaugati faina si gatiti, amestecand, inca un minut.
Adăugați bulionul și smântâna în roux și bateți. Se fierbe, șoptind, timp de două minute.
Se toarnă sosul printr-o sită într-o cratiță și se menține cald pe aragaz.
Scoateți scobitorii care au ținut ruladele împreună.
Tăiați ruladele în felii groase de 1/2 inch. Pentru a servi, așezați puțin sos pe fiecare farfurie și acoperiți cu felii de ruladă.