Rula de dovleac al bunicii Kat
Rulada de dovleac a lui Granny Kat este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 10 porții. Acest desert are 308 de calorii, 4 g de proteine și 14 g de grăsime per porție. Pentru 69 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, unt, piure de dovleac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Recunoștinței. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 21%. Acest scor este destul de prost. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au plăcut și Minis-ul de plăcintă cu dovleac Not Your Granny's, Roll Roll Pumpkin Cheesecake și Pumpkin Cheesecake French Toast Roll Ups with Pumpkin Spice Dipping Sos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți și făinați o tavă de jeleu de 9 x 13 inci sau o foaie de prăjituri.
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și condimentele pentru plăcintă de dovleac. Se amestecă piureul de dovleac, ouăle și sucul de lămâie.
Se toarnă amestecul în tava pregătită.
Întindeți amestecul uniform.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 15 minute.
Așezați un prosop umed de in pe blat, stropiți-l cu zahăr de cofetă și întoarceți tortul pe prosop. Rulați cu grijă prosopul (în lungime) cu tortul în el.
Puneți prăjitura în prosop pe un gratar și lăsați-o să se răcească timp de 20 de minute.
Faceți glazura: într-un castron mediu, amestecați crema de brânză, untul, vanilia și zahărul cu o lingură de lemn sau un mixer electric.
Când prăjitura s-a răcit 20 de minute, derulează-l și întinde-o glazură. Rerulați imediat (nu în prosop de data aceasta) și înfășurați-l cu folie de plastic. Păstrați tortul la frigider sau congelați-l până la 2 săptămâni în folie de aluminiu.
Tăiați prăjitura în felii chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Pumpkin Rolls. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Blanc de Bleu Cuvee Mousseux cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.