Rula de dovleac al bunicii Kat

Rula de dovleac al bunicii Kat
Rulada de dovleac a lui Granny Kat este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 10 porții. Acest desert are 308 de calorii, 4 g de proteine și 14 g de grăsime per porție. Pentru 69 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, unt, piure de dovleac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Recunoștinței. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 21%. Acest scor este destul de prost. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au plăcut și Minis-ul de plăcintă cu dovleac Not Your Granny's, Roll Roll Pumpkin Cheesecake și Pumpkin Cheesecake French Toast Roll Ups with Pumpkin Spice Dipping Sos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți și făinați o tavă de jeleu de 9 x 13 inci sau o foaie de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Cesti De Inghetata De Cafea, Moale5 Cesti De Inghetata De Cafea, Moale
1 1/8 C. Zahar Alb1 1/8 C. Zahar Alb
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
2 Pachete încălziți și Serviți Rulouri Demontabile (24 Rulouri)2 Pachete încălziți și Serviți Rulouri Demontabile (24 Rulouri)
Echipamente pe care le vei folosi
Tuburi Fiecare) Aluat Congelat De Biscuiti Cu ZaharTuburi Fiecare) Aluat Congelat De Biscuiti Cu Zahar
Snur De Bucătărie Sau Sfoară De MăcelarSnur De Bucătărie Sau Sfoară De Măcelar
1/8 Linguriță De Nucșoară, Măcinată, Plus Mai Mult, Pentru Condimentare1/8 Linguriță De Nucșoară, Măcinată, Plus Mai Mult, Pentru Condimentare
2
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și condimentele pentru plăcintă de dovleac. Se amestecă piureul de dovleac, ouăle și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
2 Linguri Boia De Ardei2 Linguri Boia De Ardei
Mere De Tartă Nedecojite, Tăiate JulienMere De Tartă Nedecojite, Tăiate Julien
1 1/8 C. Zahar Alb1 1/8 C. Zahar Alb
32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate
Extract Suplimentar De Vanilie LimpedeExtract Suplimentar De Vanilie Limpede
Echipamente pe care le vei folosi
Glazura De PruneGlazura De Prune
3
Se toarnă amestecul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
1/8 Linguriță De Nucșoară, Măcinată, Plus Mai Mult, Pentru Condimentare1/8 Linguriță De Nucșoară, Măcinată, Plus Mai Mult, Pentru Condimentare
4
Întindeți amestecul uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și Suc De 1/2 Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și Suc De 1/2 Lămâie
5
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Snur De Bucătărie Sau Sfoară De MăcelarSnur De Bucătărie Sau Sfoară De Măcelar
6
Așezați un prosop umed de in pe blat, stropiți-l cu zahăr de cofetă și întoarceți tortul pe prosop. Rulați cu grijă prosopul (în lungime) cu tortul în el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate
2 Pachete încălziți și Serviți Rulouri Demontabile (24 Rulouri)2 Pachete încălziți și Serviți Rulouri Demontabile (24 Rulouri)
7
Puneți prăjitura în prosop pe un gratar și lăsați-o să se răcească timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cutii (16 Uncii Fiecare) Glazură De Vanilie3 Cutii (16 Uncii Fiecare) Glazură De Vanilie
8
Faceți glazura: într-un castron mediu, amestecați crema de brânză, untul, vanilia și zahărul cu o lingură de lemn sau un mixer electric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Umplutură De Plăcintă Cu Afine, împărțităCutie De Umplutură De Plăcintă Cu Afine, împărțită
Fulgi De Nucă De Cocos, OpționalFulgi De Nucă De Cocos, Opțional
1 Pachet Drojdie Uscată Cu Creștere Rapidă1 Pachet Drojdie Uscată Cu Creștere Rapidă
1 Lingurita Vanilie (de Preferinta Limpede)1 Lingurita Vanilie (de Preferinta Limpede)
32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De ZahărAproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De Zahăr
Lingura De LemnLingura De Lemn
Glazura De PruneGlazura De Prune
9
Când prăjitura s-a răcit 20 de minute, derulează-l și întinde-o glazură. Rerulați imediat (nu în prosop de data aceasta) și înfășurați-l cu folie de plastic. Păstrați tortul la frigider sau congelați-l până la 2 săptămâni în folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și Suc De 1/2 Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și Suc De 1/2 Lămâie
1 Lingurita Vanilie (de Preferinta Limpede)1 Lingurita Vanilie (de Preferinta Limpede)
2 Pachete încălziți și Serviți Rulouri Demontabile (24 Rulouri)2 Pachete încălziți și Serviți Rulouri Demontabile (24 Rulouri)
Cu Migdale (3,52 Uncii) , TocateCu Migdale (3,52 Uncii) , Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Ceai, Feliați Subțiri în Unghi4 Ceai, Feliați Subțiri în Unghi
1-2/3 Cani Chipsuri De Ciocolata Semidulce1-2/3 Cani Chipsuri De Ciocolata Semidulce
10
Tăiați prăjitura în felii chiar înainte de servire.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Pumpkin Rolls. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Blanc de Bleu Cuvee Mousseux cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista