Ruby Pears
Ruby Pears este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 363 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, garnisiți: scorțișoară măcinată, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Rețete similare sunt Ruby Pears, Sangria Rubin Roșu, și Ruby Chicken.
Instrucțiuni
Aranjați jumătățile de pere, tăiate cu fața în sus, într-un vas de copt de 13" x 9". Se amestecă împreună ginger ale și următoarele 3 ingrediente.
Se toarnă amestecul de ghimbir peste pere; se presară cu 1/4 linguriță scorțișoară. Acoperiți și răciți cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Scoateți perele din frigider și lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute. Descoperiți și coaceți la 350 timp de 40 de minute.
Topiți jeleul într-o cratiță mică la foc mic; se amestecă restul de 1/4 linguriță de scorțișoară și 3 linguri de sucuri de tigaie.
Scoateți perele din vasul de copt folosind o lingură cu fante.
Puneți perele într-un vas de servit; se toarnă amestecul de jeleu peste pere.
Se servește cu cremă Mock Devonshire.