Rubarbă-Plăcintă Cu Mere

Rubarbă-Plăcintă Cu Mere
Rubarbă-plăcintă cu mere este un vegetarian desert. Această rețetă servește 12 și costă 99 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 387 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 13 minute. Dacă aveți la îndemână aluat de plăcintă, unt, rubarbă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Plăcintă Cu Mere Rulouri De Scorțișoară, Gogoși Coapte Cu Plăcintă Cu Mere, și Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Așezați aluatul de plăcintă pe o suprafață de lucru ușor făinată; rulați într-un cerc de 12 inci. Puneți aluatul într-o farfurie de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit. Întoarceți marginile sub; flaut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Combinați rubarba, zahărul granulat, sucul și merele; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
4
Presărați amestecul de rubarbă cu scorțișoară, 1/4 linguriță sare și 3 linguri făină; aruncă. Se amestecă amestecul de rubarbă în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Cântăriți sau lingurați ușor restul de 38 uncii de făină (aproximativ 3/4 cană) într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Combinați 38 de uncii de făină, restul de 1/8 linguriță de sare și zahărul brun într-un castron mediu; tăiați untul în amestec de făină cu un blender de patiserie sau două cuțite până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Presărați uniform amestecul de unt peste amestecul de rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
8
Coaceți la 425 timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Reduceți temperatura cuptorului la 375 (nu îndepărtați plăcinta).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până devin aurii și bulbucați (marginile scuturilor de crustă cu folie dacă devine prea maro).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
11
Lăsați plăcinta să stea pe un suport de răcire timp de 15 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateExpert
Gata În1 h, 13 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista