Rubarbă Plăcintă Cu Cremă De Portocale
Rhubarb Orange Cream Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 246 calorii. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați făină, albușuri de ou, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scorul de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Rubarbă & căpșuni cizmar cu crema de portocale, Căpșuni și plăcintă cu cremă, și Piersici și cremă de plăcintă baruri.
Instrucțiuni
Așezați suportul cuptorului la cel mai scăzut nivel. Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Linie plăcintă tigaie cu produse de patiserie, și să facă mare jantă cutat.
Într-un castron mare, combinați untul, sucul, gălbenușurile de ou și gelatina de căpșuni. Bate bine.
Adăugați 1 cană de zahăr, făină și sare; bate bine. Se amestecă rubarba în amestec.
Într-un alt bol, bateți albușurile de ou până se înăbușesc.
Adăugați 1/4 cană de zahăr încet, continuând să bateți. Îndoiți bezea în amestec de rubarbă.
Se toarnă umplutura în coajă de patiserie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute. Reduceți căldura la 325 grade F (165 grade C) și coaceți cu 45 până la 50 de minute mai mult.