Rubarbă, măr și ghimbir Crunch fleac

Rubarbă, măr și ghimbir Crunch fleac
Rhubarb, apple & ginger Crunch fleac necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 480 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $6.99 pe portie, veți obține un desert care servește 8. Această rețetă de la BBC Good Food are 75 de fani. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Dacă aveți ml pots double cream, rubarbă Roz, Vin de ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fleac De Căpșuni-Rubarbă, Fleac De Rubarbă Cu Căpșuni, și Fleac De Rubarbă Cu Fistic.

Instrucțiuni

1
Încălziți fulgii de ovăz, ghimbirul măcinat și jumătate de zahăr într-o tigaie antiaderentă până când zahărul începe să se caramelizeze și pâinea prăjită cu fulgi de ovăz, amestecând des. Sfat pe hârtie de copt antiaderentă pentru a se răci, apoi rupeți în pepite sfărâmicioase. Faceți până la 2 zile înainte și păstrați-l într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Nuggets De PuiNuggets De Pui
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Puneți merele într-o cratiță mare, apoi adăugați ghimbirul tocat, 50 ml apă și zahărul rămas. Aduceți la foc mic, apoi gătiți ușor timp de aproximativ 7 minute, adăugând rubarba la jumătate, până când ambele sunt înmuiate, dar nu moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr CasterZahăr Caster
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați mai mult zahăr după gust, dacă doriți, apoi lăsați să se răcească. Faceți până la 1 zi înainte și păstrați-l în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4
Bateți ușor smântâna și pliați jumătate din ea în cremă. Tapetați baza unui castron mare de servire cu tort, presărați peste vin, apoi lingurați peste fructe, scurgând orice exces de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Adăugați un strat de fulgi de ovăz, acoperiți cu cremă, apoi terminați cu restul de cremă, ghimbir tăiat și fulgi de ovăz. Cel mai bine asamblat cu puțin timp înainte de servire. Fiecare element poate fi făcut cu o zi înainte, apoi stratificat când este gata de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru fleac. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista