Rubarbă la cuptor cu înghețată de scorțișoară

Rubarba la cuptor cu înghețată de scorțișoară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 266 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, extract de vanillan, înghețată vanillan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Tort De Înghețată Cu Rubarbă Fără Lapte, Tort De Înghețată Cu Scorțișoară, și Scorțișoară Gelato: Înghețată Italiană Bogată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați înghețata și scorțișoara într-un bol; acoperiți și congelați cel puțin 30 de minute.
În timp ce înghețata îngheață, combinați rubarba și următoarele 3 ingrediente într-un vas de copt de 11 x 7 inci; amestecați bine pentru a dizolva zahărul.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când rubarba este moale, amestecând o dată în timpul gătitului.
Lăsați să stea 10 minute să se răcească.
Se servește cu înghețată de scorțișoară.