Rubarbă-Căpșuni Crumble
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați rubarba-căpșunul. Această rețetă servește 9 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 252 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de nucă de cocos, răspândire de căpșuni, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Strawberry-Rhubarb Crumble, Strawberry Rhubarb Crumble, și Strawberry Rhubarb Crumble pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Turnați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente (făină prin zahăr brun) într-un bol mediu; tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Combinați rubarba, 2/3 cană zahăr granulat și amidon de porumb într-un castron mare, aruncând pentru a acoperi. Puneți amestecul de rubarbă într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit. Picătură căpșuni răspândit de linguri peste amestec de rubarbă; se presara cu amestec de ovăz.
Coaceți la 375 timp de 40 de minute sau până se rumenesc și se rumenesc.