Rubarbă-Căpșuni Crocante
Rhubarb-Strawberry Crisp este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 304 calorii. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de căpșuni, făină, strop de sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Strawberry Rhubarb Crisp, Strawberry Rhubarb Crisp, și Strawberry Rhubarb Crisp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Pentru a pregăti umplutura, combinați primele 6 ingrediente. Puneți o lingură într-un vas de copt de 13 x 9 inch acoperit cu spray de gătit.
Pentru a pregăti toppingul, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate.
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente (prin sare) într-un bol mediu; tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul este sfărâmicios.
Presărați topping peste umplutură.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până la bule.
Lăsați să stea 10 minute.