Rubarba înăbușită a bunicii
Rubarba înăbușită a bunicii este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 369 calorii. Pentru $ 6.04 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca o supă, și se face în aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână miere, suc de lămâie, rubarbă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Rubarbă fiartă cu portocală, Cupcakes De Bezea Cu Rubarbă Înăbușită Și Zmeură, și Rubarbă Fiartă Și Zmeură Cu O Crustă De Zăbrele De Bezea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați rubarba, zahărul, cuișoarele și sucul de lămâie într-un vas mare la foc mic. Acoperiți oala și gătiți, amestecând ocazional, până când rubarba începe să-și elibereze sucul, să se înmoaie și să se despartă, aproximativ 10 minute. Întoarceți căldura, aduceți amestecul de rubarbă la fierbere completă și amestecați amestecul de gelatină până când pulberea de gelatină s-a dizolvat.
Se ia de pe foc, se răcește la temperatura camerei și se îndulcește după gust cu miere.