Rubarba Se Sfărâmă
Crumble de rubarbă durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 80 de cenți pe porție. Acest desert are 363 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de căpșuni, făină, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Rămâi Crumble și amabil: bare de Crumble de zmeură-rubarbă, Rubarba Se Sfărâmă, și Rubarba Se Sfărâmă.
Instrucțiuni
Combinați rubarba, merele și căpșunile; lingură într-un 8-in uns. vas de copt pătrat.
Combinați zahărul și scorțișoara; presărați peste amestecul de rubarbă. Pune deoparte.
Într-un castron, combinați făina, praful de copt și sarea.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă zahărul brun și ovăzul.
Se presară peste amestecul de rubarbă.
Se coace la 350 de euro timp de 40-50 de minute sau până se rumenesc ușor.
Serviți cald sau rece cu o lingură de înghețată, dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru Crumble. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.