Roșiile cu spanac ale doamnei B ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Această rețetă servește 6. O porție conține 308 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați unt, ceapă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Roșii Cu Vârf De Spanac, Tort de mămăligă acoperit cu roșii saut, spanac și un ou fiert, și Roșii La Grătar Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați părțile tăiate ale jumătăților de roșii cu sare și așezați părțile tăiate în jos pe prosoape de hârtie timp de 15 minute pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2
Așezați spanacul congelat, apa și granulele de bulion de pui într-o cratiță la foc mediu; aduceți la fierbere, acoperiți, reduceți focul și fierbeți până când spanacul este fraged, 8 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule De Bouillon De Pui
Spanac Congelat
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Scurgeți bine spanacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Așezați roșiile, tăiați părțile în sus, într-un vas de copt de 9x12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Se amestecă împreună spanacul, 1/3 cană de parmezan, amestecul de umplutură cu pâine de porumb, untul topit, oul, ceapa, usturoiul și ardeiul negru într-un bol până se combină bine. Mound amestecul pe jumătățile de roșii tăiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornbread Umplutura
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la fiert și fierbinte, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Presărați fiecare roșie cu aproximativ 1 linguriță de parmezan, reveniți la cuptor și coaceți până când toppingul s-a rumenit, încă aproximativ 5 minute.