Roșii verzi și legume în stil Indian peste orez

Roșii verzi și legume în stil Indian peste orez
Roșiile verzi și legumele în stil Indian peste orez ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 4. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 186 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, coriandru măcinat, conopidă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare includ Roșii verzi cu condimente indiene, Fasole Verde În Stil Indian, și Orez În Stil Indian.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați semințele de muștar; gatiti timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
3
Adăugați cartoful și următoarele 7 ingrediente (cartoful prin ardei roșu), amestecând până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
4
Adăugați apă; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până se înmoaie. Descoperiți și gătiți 4 minute sau până când lichidul se evaporă, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista