Roșii verzi prăjite cu creveți și sos Remoulade

Roșii verzi prăjite cu creveți și sos Remoulade
Roșiile verzi prăjite cu creveți și sos Remoulade ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 797 calorii, 20g de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, maioneză, sos Worcestershire și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 61%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Roșii Verzi Prăjite Cu Remouladă De Creveți, Roșii Verzi Prăjite Cu Remouladă De Creveți, și Rosii verzi prajite cu creveti R. mul.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Încălziți uleiul într-o tigaie adâncă sau o tigaie din fontă la 350 de grade F. bateți ouăle, laptele și sosul fierbinte într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
OuăOuă
LapteLapte
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Puneți făina și pesmetul în 2 feluri de mâncare separate. Înmuiați feliile de roșii în făină, apoi spălați oul și apoi pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De RoșiiFelii De Roșii
PesmetPesmet
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
3
Se transferă în ulei și se prăjește până se rumenesc, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie și păstrați-le la cald până când sunt gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Pentru creveți: aduceți apa la fierbere și adăugați fierberea crabului, ceapa, lămâile și sosul fierbinte. Se amestecă și se adaugă creveții. Se fierbe până când creveții devin roz. Peel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crab Se Fierbe CondimenteCrab Se Fierbe Condimente
Sos FierbinteSos Fierbinte
LămâieLămâie
CeapăCeapă
CrevețiCreveți
ApăApă
1
Combinați maioneza, muștarul, hreanul, sucul de lămâie, sosul Worcestershire și sosul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
HreanHrean
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
Sos FierbinteSos Fierbinte
MuștarMuștar
2
Pentru a servi: tapetați o farfurie cu salată mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
3
Adăugați 2 felii de roșii verzi prăjite. Completați fiecare roșie cu 1 creveți fierți. Umpleți o sticlă de stoarcere cu sosul remoulade și stropiți decorativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii VerziRoșii Verzi
SosSos
CrevețiCreveți
TomateTomate

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Gunderloch Estate Riesling Uscat
Gunderloch Estate Riesling Uscat
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista