Roșii Verzi Murate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați roșiile verzi murate. Pentru $ 3.54 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 228 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de frunze de dafin, oțet de cidru, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Roșii Verzi Murate, Roșii Verzi Murate, și Roșii Verzi Murate Fierbinți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: ce veți avea nevoie de:borcane de conserve de 4 litri cu capace oală mare adâncă cu capac grătar rotund care se potrivește în interiorul vasului sau curățați cutii goale de ton (pentru a păstra borcanele de căldură directă) Ridicator de borcane sau clești spatula de cauciuc prosoape curate
Sterilizați borcanele. Spălați borcanele și capacele în apă fierbinte cu săpun; clătiți bine.
Așezați un suport de sârmă sau cutii de ton goale în oală pentru a împiedica borcanele să atingă fundul. Umpleți vasul la jumătate cu apă și aduceți la foc mic (nu fierbeți). Scufundați borcanele în apă și lăsați să fiarbă până când sunteți gata să umpleți. Sterilizați capacele într-o oală mică separată cu apă fierbinte.
Combinați ardeii iute, frunzele de dafin, coriandrul și semințele de chimen, bețișoarele de scorțișoară, cuișoarele, buzduganul, boabele de piper, usturoiul, oțetul, mierea, sarea și 1 cană de apă într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere; gatiti timp de 3 minute. Se răcește ușor.
Îndepărtați ardeii iute și frunzele de dafin cu o lingură pliată
Împachetați roșiile. Feliați roșiile în pene folosind un cuțit sterilizat și o tăietură.
Scoateți borcanele și capacele din apa care fierbe cu un dispozitiv de ridicare a borcanului sau cu clești; umpleți cu roșiile și câteva ardei iute și frunze de dafin
Se toarnă lichidul cald de decapare peste roșiile din fiecare borcan, oprindu-se la 1/2 inch de sus. Glisați o spatulă de cauciuc curată în interiorul fiecărui borcan pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele cu un prosop curat, apoi poziționați capacele sterilizate deasupra. Înșurubați capacele închise, având grijă să nu strângeți prea mult.
Fierbeți borcanele. Întoarceți vasul cu apă la foc mic; adăugați borcanele, asigurându-vă că apa le acoperă cu câțiva centimetri. Acoperiți și fierbeți timp de 15 până la 20 de minute. Opriți căldura, descoperiți și lăsați-le în apă timp de 10 minute
Scoateți și lăsați să se răcească.
Transferați borcanele pe un prosop de bucătărie.
Lăsați să stea, netulburat, timp de cel puțin 12 ore. Se va forma un sigiliu de vid pe măsură ce borcanele se răcesc
Etichetați murăturile. Scrieți data pe fiecare borcan și păstrați până la 1 an la temperatura camerei; refrigerați după deschidere. Roșiile vor fi la vârf la aproximativ 3 luni de la conservare.
Fotografie de David A. Land