Roșii Verzi Murate

Roșii Verzi Murate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați roșiile verzi murate. Pentru $ 3.54 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 228 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de frunze de dafin, oțet de cidru, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Roșii Verzi Murate, Roșii Verzi Murate, și Roșii Verzi Murate Fierbinți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: ce veți avea nevoie de:borcane de conserve de 4 litri cu capace oală mare adâncă cu capac grătar rotund care se potrivește în interiorul vasului sau curățați cutii goale de ton (pentru a păstra borcanele de căldură directă) Ridicator de borcane sau clești spatula de cauciuc prosoape curate
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Sterilizați borcanele. Spălați borcanele și capacele în apă fierbinte cu săpun; clătiți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Așezați un suport de sârmă sau cutii de ton goale în oală pentru a împiedica borcanele să atingă fundul. Umpleți vasul la jumătate cu apă și aduceți la foc mic (nu fierbeți). Scufundați borcanele în apă și lăsați să fiarbă până când sunteți gata să umpleți. Sterilizați capacele într-o oală mică separată cu apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Faceți saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
5
Combinați ardeii iute, frunzele de dafin, coriandrul și semințele de chimen, bețișoarele de scorțișoară, cuișoarele, buzduganul, boabele de piper, usturoiul, oțetul, mierea, sarea și 1 cană de apă într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere; gatiti timp de 3 minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
BuzduganBuzdugan
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Îndepărtați ardeii iute și frunzele de dafin cu o lingură pliată
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Împachetați roșiile. Feliați roșiile în pene folosind un cuțit sterilizat și o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Scoateți borcanele și capacele din apa care fierbe cu un dispozitiv de ridicare a borcanului sau cu clești; umpleți cu roșiile și câteva ardei iute și frunze de dafin
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
9
Umpleți și închideți.
10
Se toarnă lichidul cald de decapare peste roșiile din fiecare borcan, oprindu-se la 1/2 inch de sus. Glisați o spatulă de cauciuc curată în interiorul fiecărui borcan pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele cu un prosop curat, apoi poziționați capacele sterilizate deasupra. Înșurubați capacele închise, având grijă să nu strângeți prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Fierbeți borcanele. Întoarceți vasul cu apă la foc mic; adăugați borcanele, asigurându-vă că apa le acoperă cu câțiva centimetri. Acoperiți și fierbeți timp de 15 până la 20 de minute. Opriți căldura, descoperiți și lăsați-le în apă timp de 10 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12
Scoateți și lăsați să se răcească.
13
Transferați borcanele pe un prosop de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
14
Lăsați să stea, netulburat, timp de cel puțin 12 ore. Se va forma un sigiliu de vid pe măsură ce borcanele se răcesc
15
Etichetați murăturile. Scrieți data pe fiecare borcan și păstrați până la 1 an la temperatura camerei; refrigerați după deschidere. Roșiile vor fi la vârf la aproximativ 3 luni de la conservare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
DateDate
16
Fotografie de David A. Land
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 18 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista