Roșii Umplute Grecești
Roșiile umplute grecești sunt o rețetă mediteraneană care servește 8. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 183 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Un amestec de ulei de măsline, măsline grecești, iaurt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce e bine. Încercați Roșii Umplute Grecești, Roșii Grecești Umplute, și Gemista (roșii și ardei umpluți greci) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Feliați roșiile în jumătate, scoateți semințele și puneți-le într-un vas de copt feliat cu fața în sus.
Se presară cu sare și piper .
Coaceți timp de 5 minute.
Scoateți roșiile din cuptor, stropiți cu ulei de măsline și coaceți încă 10 minute.
În timp ce coaceți roșiile, amestecați castraveți, iaurt, măsline, busuioc și zahăr. Se amestecă brânza feta. Condimentează după gust cu sare și piper.
Scoateți roșiile din cuptor, umpleți cu amestec de castraveți și presărați pătrunjel.