Nevoie de o farfurie vegană? Roșiile umplute cu salată Tabbouleh ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 232 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Un amestec de roșii de vită, ulei de măsline, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 96%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și năut, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun, Creveți marinați cu mentă cu Tabbouleh, roșii și Feta, și Roșii Umplute Cu Salată De Ton.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron, acoperiți bulgarul cu apă clocotită și amestecați. Acoperiți vasul puneți-l în frigider sau blat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Lăsați bulgarul să stea 20 de minute pentru a se înmuia.
4
Adăugați suc de lămâie, pătrunjel, mentă, scallions, roșii de prune la bulgar și aruncați pentru a combina. Îmbrăcați salata cu 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Prune Roșii
Ceapa Verde
Pătrunjel
Mentă
5
Pentru a servi, tăiați roșiile în sferturi, dar nu lăsați cuțitul să treacă până la capăt prin roșie. Tăiați roșiile, dar lăsați pielea în tact pe fund. Deschideți Roșia pentru a semăna cu o floare deschisă. Condimentează roșiile cu sare și piper și îngrămădește o cantitate generoasă de salată tabbouleh deasupra roșiei, permițând salatei să se verse în jos și peste pene de roșii pe farfurie.