Roșii prăjite și ceapă roșie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați roșiile prăjite și ceapa roșie. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 53 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, roșii, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Roșii Prăjite, Ceapă Roșie Și Tartă De Rucola, Snapper roșu cu roșii, măsline și ceapă, și Fasole verde peruviană cu ceapă roșie și roșii.
Instrucțiuni
Puneți ceapa în mijlocul unui pătrat mare de folie de grosime dublă. Îndoiți părțile laterale ale foliei pentru a face o tavă de copt. Împrăștiați roșiile deasupra cepei și stropiți 3 linguri de ulei de măsline.
Adăugați usturoiul și cimbru și condimentați.
Puneți folia pe un suport pe grătar și gătiți timp de aproximativ 15 minute, sau până când ceapa și roșiile sunt fragede. Dacă utilizați un cuptor, puneți totul într-o tavă de prăjire și gătiți la 220C / ventilator 200C / gaz 7 timp de 20 de minute.
Se servește cu omlete din plante.