Roșii Pocate În Ulei
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Roșiile braconate cu ulei ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 79 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare kosher, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, Ouă pocate în roșii, și Ouă Pocate Cu Spanac Și Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. Aruncați roșii, usturoi, rozmarin și crenguțe de cimbru, ulei și sare într-un vas mare de copt.
Coaceți roșiile până când sunt moi și pieleîncepe să se micșoreze, 35-45 de minute.
Lasă să se răceascăușor, apoi alunecă de pe piei. Aruncați ierburile.
Faceți înainte: roșiile pot fi făcute cu 5 zileînainte. Acoperiți roșiile și uleiul și răciți.