Roșii la grătar: Low Carb
Roșii la grătar: Low Carb este o rețetă fără gluten și primară, cu 2 porții. O porție conține 105 calorii, 3 g de proteine și 8 g de grăsimi. Pentru 1,03 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Foodnetwork. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Un amestec de ulei de măsline, parmezan, roșii prune și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 78%. Rețete similare sunt Tilapia cu parmezan la grătar (scăzut în carbohidrați), Zoodles cu sardine, roșii și capere – Low Carb și Zoodles cu sardine, roșii și capere – Low Carb.
Instrucțiuni
Asezonați roșiile cu sare și puneți-le cu semințele în jos pe un gratar sau un prosop de hârtie pentru a se scurge timp de aproximativ 30 de minute. Se usucă cu un prosop de hârtie.
Așezați un grătar în partea superioară a cuptorului și preîncălziți grătarul. Tapetați o tigaie pentru broiler cu folie.
Pune jumătățile de roșii pe tigaia pregătită, cu semințele în sus, asezonează cu piper după gust, stropește cu ulei de măsline și presară ierburi deasupra. Se prăjește până se fierbinte și blaturile încep să se rumenească, aproximativ 8 minute.
Acoperiți cu brânză și prăjiți până când brânza se topește, aproximativ 1 minut.
Serviți 3 jumătăți de persoană.