Roșii la grătar cu vinetă de busuioc
Roșiile la grătar cu vinaigretă de busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 6 și costă 36 de cenți pe porție. O porție conține 78 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Un amestec de oțet balsamic, busuioc, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Roșii Cu Vinetă De Busuioc, Salată de piersici cu roșii, Fetan și vinetă de busuioc, și Salată festivă cu roșii, busuioc și Mozzarellan într-o vinetă cremoasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați roșiile în jumătate; fir pe frigarui, alternând culorile.
Se periază cu 1 lingură de ulei; se presară sare și piper.
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu (300 până la 35
10 minute, întorcând frigarui des.
Combinați restul de 2 linguri de ulei, oțet și busuioc; stropiți peste kabobs.