Roșii De Mărar Prăjite La Tigaie
Roșiile de mărar prăjite la tigaie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 87 calorii. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Mergeți la magazin și ridicați piper, parmezan, roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce e bine. Încercați Bas cu dungi prăjite cu roșii prăjite și mărar, Foaie tigaie somon cu roșii și măsline, și Pui cu roșii prăjite cu ierburi și sos de tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați castravetele și oțetul; pus deoparte.
Combinați pesmetul și următoarele 4 ingrediente.
Combinați apa și albușurile de ou, amestecând bine cu un tel de sârmă. Dredge felii de roșii în amestec de pesmet și înmoaie în amestec de albuș de ou. Dragați din nou amestecul de pesmet.
Înveliți puternic o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit.
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
Adăugați roșii; gatiti 1 minut pe fiecare parte sau pana devin aurii.
Se servește cald cu amestec de castraveți.