Roșii cu umplutură de pește în stil marocan

Roșiile cu umplutură de pește în stil marocan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 315 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,57 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți coriandru, suc de lămâie, roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Pepene verde, limonadă și gheață de afine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Pește simplu la grătar cu roșii condimentate marocane, Tagine De Pește Marocan Cu Roșii, Măsline Și Lămâi Conservate, și Mese Simple: Tagine De Snapper Roșu În Stil Marocan (Tocană De Pește) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați treimea superioară a fiecărei roșii, scoateți semințele și pulpa cu un cuțit de grapefruit, lăsând coji groase de 1/3 inch și rezervați blaturile și pulpa pentru o altă utilizare.
Presărați interiorul roșiilor cu sare și răsturnați roșiile pe un suport pentru a se scurge timp de 30 de minute.
Într-o tigaie antiaderentă se încălzește 1 lingură de ulei la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează și în ea se fierbe timp de 1 minut pe fiecare parte.
Adăugați vinul în tigaie și gătiți peștele, acoperit, la foc moderat timp de 3 până la 6 minute, sau până când doar se fulgează.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați peștele să se răcească. Îndepărtați peștele într-un castron și amestecați coaja de lămâie conservată și saramura, coriandrul, sucul de lămâie și 2 linguri de ulei rămas. Împărțiți amestecul între cojile de roșii și stropiți-l cu restul de 1 lingură de ulei.
Într-un vas de copt suficient de mare pentru a ține lămâile într-un singur strat aruncați lămâile cu sarea, turnați suficient suc de lămâie peste ele pentru a le acoperi și coaceți lămâile, acoperite, într-un cuptor preîncălzit de 200 de grade F, amestecând ocazional, timp de 3 ore.
Lăsați lămâile să se răcească și transferați-le cu saramura lor într-un recipient etanș. Lămâile conservate se păstrează, acoperite și răcite, la nesfârșit.