Roșii cu umplutură de pește în stil marocan

Roșii cu umplutură de pește în stil marocan
Roșiile cu umplutură de pește în stil marocan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 315 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,57 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți coriandru, suc de lămâie, roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Pepene verde, limonadă și gheață de afine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Pește simplu la grătar cu roșii condimentate marocane, Tagine De Pește Marocan Cu Roșii, Măsline Și Lămâi Conservate, și Mese Simple: Tagine De Snapper Roșu În Stil Marocan (Tocană De Pește) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați treimea superioară a fiecărei roșii, scoateți semințele și pulpa cu un cuțit de grapefruit, lăsând coji groase de 1/3 inch și rezervați blaturile și pulpa pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Presărați interiorul roșiilor cu sare și răsturnați roșiile pe un suport pentru a se scurge timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Într-o tigaie antiaderentă se încălzește 1 lingură de ulei la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează și în ea se fierbe timp de 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați vinul în tigaie și gătiți peștele, acoperit, la foc moderat timp de 3 până la 6 minute, sau până când doar se fulgează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați peștele să se răcească. Îndepărtați peștele într-un castron și amestecați coaja de lămâie conservată și saramura, coriandrul, sucul de lămâie și 2 linguri de ulei rămas. Împărțiți amestecul între cojile de roșii și stropiți-l cu restul de 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie ConservatăLămâie Conservată
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Într-un vas de copt suficient de mare pentru a ține lămâile într-un singur strat aruncați lămâile cu sarea, turnați suficient suc de lămâie peste ele pentru a le acoperi și coaceți lămâile, acoperite, într-un cuptor preîncălzit de 200 de grade F, amestecând ocazional, timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Lăsați lămâile să se răcească și transferați-le cu saramura lor într-un recipient etanș. Lămâile conservate se păstrează, acoperite și răcite, la nesfârșit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista