Roșii Coapte
Roșiile coapte sunt a vegan garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 422 calorii, 5g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână pâine, roșii, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Roșii provensal (roșii coapte umplute cu brânză și pesmet), Roșii coapte cu roșii întregi de grâu și cimbru, și Roșii Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 F.
Tăiați și aruncați crusta de pe pâinea și tăiați pâinea pe jumătate pe lungime.
Coaceți timp de 5 minute pe fiecare parte.
Lăsați să se răcească timp de 10 până la 15 minute.
Ridicați temperatura cuptorului la 350 de grade F la căldură prin convecție sau la 375 de grade F într-un cuptor fără căldură prin convecție.
Tăiați pâinea în bucăți suficient de mici pentru a se potrivi cu ușurință într-un robot de bucătărie.
Așezați-le în robotul de bucătărie și pulsați până când aveți firimituri destul de uniforme, care nu sunt prea fine. Puneți deoparte 1 cană de firimituri și rezervați orice extra pentru o altă utilizare.
Tăiați mărunt suficiente frunze de pătrunjel pentru a măsura aproximativ 2 linguri. Curățați și tocați mărunt usturoiul.
Puneți pătrunjelul, usturoiul, pesmetul, caperele, sarea și uleiul de măsline într-un bol de amestecare.
Se amestecă bine până când ingredientele sunt distribuite uniform și firimiturile de pâine sunt bine acoperite cu uleiul de măsline. Dacă nu pare să existe suficient ulei de măsline pentru a le acoperi pe toate, adăugați puțin mai mult.
Tăiați roșiile în jumătate transversal și scoateți toate semințele.
Așezați roșiile, tăiate cu fața în sus, pe o foaie de copt. Umpleți cavitățile cu o cantitate generoasă de amestec de pesmet, îngrămădindu-l deasupra fiecărei jumătăți de roșii.
Coaceți până se formează o crustă maro, aproximativ 20 de minute.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
Din preferatele familiei Hazan: Rețete italiene îndrăgite de Guiliano Hazan. Drepturi de autor 2012 Giuliano Hazan; fotografii drepturi de autor 2012 Joseph De Leo. Publicat de Stewart, Tabori & Chang, o amprentă a lui ABRAMS.