Roșii Cherry La Grătar
Roșiile Cherry la grătar sunt un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 81 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, roșii cherry, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Frigarui De Peste La Gratar Cu Rosii Cherry, Salată de porumb la grătar cu roșii Cherry și busuioc, și Cotlete de miel marinate la grătar cu roșii cherry balsamice.
Instrucțiuni
Așezați roșiile pe o grosime dublă de folie rezistentă (aproximativ 24 in. x 12 în.). Într-o tigaie mică, sotati usturoiul și oregano în unt timp de 2 minute.
Se toarnă peste roșii. Îndoiți folia în jurul roșiilor și sigilați bine.
Grătar, acoperit, la foc mediu timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când roșiile sunt încălzite. Deschideți folia cu atenție pentru a permite aburului să scape.