Rozmarin Usturoi Friptură De Pui

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul fript cu usturoi de rozmarin. Această rețetă face 4 porții cu 424 calorii, 36g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, pui, muștar măcinat cu piatră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Usturoi-Rozmarin Friptură De Pui, Pui prăjit cu usturoi cu rozmarin și lămâie, și Pui Prăjit Cu Usturoi Cu Rozmarin Și Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Clătiți puiul cu apă rece; se usucă cu un prosop de hârtie.
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială căptușită cu folie sau o tigaie pentru pui. Începând de la cavitatea gâtului de pui, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele între piele și carne și împingând ușor.
Combinați muștarul, usturoiul și rozmarinul; frecați sub pielea slăbită și frecați peste piept și tobe.
Coaceți la 375 timp de 1 oră și 10 minute sau până când temperatura internă a coapsei este de 17
Transferați puiul pe o placă de sculptură; lăsați să stea 5-10 minute (temperatura va crește la 180). Sculpta pui; se transferă în farfurii de servire.