Rozmarin-Ulei De Măsline Chipsuri De Cartofi
Rozmarin-ulei de măsline Chips-uri de cartofi este un fără gluten, întreg 30 și vegan farfurie. Pentru $ 3.03 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 384 calorii. Această rețetă servește 5. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei vegetal, cartofi de aur yukon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Chipsuri De Cartofi Dulci De Rozmarin, Parmezan Rozmarin Chipsuri De Cartofi, și Ulei de măsline pui fiert și ridichi cu Pesto de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu aproximativ 1 1/2 inci de părți egale ulei de măsline și ulei vegetal. Aliniați o foaie de copt cu prosoape de hârtie.
Feliați cartofii pe cea mai subțire setare a unei mandoline (ar trebui să fie aproape vizibile).
Așezați feliile pe un prosop de bucătărie curat într-un singur strat și uscați-le cu prosoape de hârtie. Pe rând, transferați feliile în uleiul rece (începând cu uleiul rece împiedică cartofii să se lipească unul de celălalt). Dacă cartofii nu sunt complet scufundați, adăugați mai mult ulei pentru a acoperi.
Adăugați usturoiul și rozmarinul în oală.
Întoarceți focul la mediu și gătiți, netulburat, 5 minute. Amestecați cartofii o dată pentru a vă asigura că nu se lipesc de fund, apoi lăsați să se prăjească, netulburat, până la auriu, 18 până la 20 de minute.
Scoateți chipsurile cu o strecurătoare și scurgeți-le pe prosoape de hârtie. Se condimentează cu sare.
Fotografie de David Malosh