Rozmarin-Sos De Roșii
Rosemary - sos de roșii ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 57 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 8 și costă 72 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați vin, sare, roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Încercați Pui de rozmarin cu sos de roșii, Păstrăv de rozmarin cu sos de roșii de cireșe, și Chiftele de miel cu sos de roșii rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa; saut 3 minute.
Adăugați ardei gras și rozmarin; saut 1 minut. Se amestecă roșiile, vinul, sarea și usturoiul; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute.