Sferturi de pui rozmarin-usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 657 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,42 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, rozmarin, sferturi de picior de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Usturoi prăjită sferturi picior de pui, Eve ' s Chicken Quarters, și Sferturi De Picior De Pui Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați morcovii într-un singur strat într-un 5-qt. aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Îndepărtați pielea de la pui și tăiați grăsimea. Se amestecă împreună rozmarin, pimentn, 1 1/2 linguriță. sare și 1 linguriță. pepper. Frecați amestecul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Pui întreg
Piper
Sare
Condimente Uscate Freca
3
Sotati usturoiul in 3 linguri. ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu 2 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Transferați într-un castron folosind o lingură pliată; rezervați ulei în tigaie. Gătiti jumătate de pui în ulei rezervat în tigaie 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie
Bol
5
Transferați la aragaz lent, rezervând picături în tigaie. Repetați cu puiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Tigaie
6
Adăugați bulion și usturoi la picăturile rezervate în tigaie și gătiți 1 minut, amestecând pentru a slăbi particulele din fundul tigaiei; se toarnă peste pui în aragaz lent. Acoperiți și gătiți la maxim 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Usturoi
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Tigaie
7
Aruncați cartofii cu 1 linguriță. ulei și restul de 1 linguriță. sare și 1/4 linguriță. piper; adăugați la aragazul lent. Acoperiți și gătiți încă 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
8
Transferați puiul și cartofii într-un platou de servire și turnați sucurile din aragazul lent printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un bol; grăsime degresată din sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Aragaz Lent
Bol
9
Serviți imediat cu pui și cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Pui întreg
10
Arta de a rumeni carnea și păsările de curte înainte de a fierbe în aragazul lent oferă o adâncime majoră de aromă, plus o prezentare perfectă a imaginii, așa că nu fiți tentați să o săriți. Mai întâi, tapetați carnea uscată cu prosoape de hârtie înainte de condimentare. Setați o tigaie grea din oțel inoxidabil sau din fontă bine condimentată (nu se lipeste) la foc mediu până la mediu-mare timp de 2 până la 3 minute sau până când este suficient de fierbinte pentru ca uleiul să strălucească-carnea ar trebui să șuiere și să sfârâie imediat ce lovește tigaia. Asigurați-vă că nu aglomerați tigaia; procedând astfel, scade temperatura, determinând carnea să se aburească, mai degrabă decât să formeze o crustă crocantă. Nu întoarceți carnea până când fundul nu este bine rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Carne
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat