Rozmarin-Sferturi De Pui De Usturoi

Rozmarin-Sferturi De Pui De Usturoi
Sferturi de pui rozmarin-usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 657 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,42 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, rozmarin, sferturi de picior de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Usturoi prăjită sferturi picior de pui, Eve ' s Chicken Quarters, și Sferturi De Picior De Pui Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați morcovii într-un singur strat într-un 5-qt. aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Îndepărtați pielea de la pui și tăiați grăsimea. Se amestecă împreună rozmarin, pimentn, 1 1/2 linguriță. sare și 1 linguriță. pepper. Frecați amestecul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Pui întregPui întreg
PiperPiper
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Sotati usturoiul in 3 linguri. ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu 2 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați într-un castron folosind o lingură pliată; rezervați ulei în tigaie. Gătiti jumătate de pui în ulei rezervat în tigaie 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
BolBol
5
Transferați la aragaz lent, rezervând picături în tigaie. Repetați cu puiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
TigaieTigaie
6
Adăugați bulion și usturoi la picăturile rezervate în tigaie și gătiți 1 minut, amestecând pentru a slăbi particulele din fundul tigaiei; se toarnă peste pui în aragaz lent. Acoperiți și gătiți la maxim 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
TigaieTigaie
7
Aruncați cartofii cu 1 linguriță. ulei și restul de 1 linguriță. sare și 1/4 linguriță. piper; adăugați la aragazul lent. Acoperiți și gătiți încă 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
8
Transferați puiul și cartofii într-un platou de servire și turnați sucurile din aragazul lent printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un bol; grăsime degresată din sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
9
Serviți imediat cu pui și cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Pui întregPui întreg
10
Arta de a rumeni carnea și păsările de curte înainte de a fierbe în aragazul lent oferă o adâncime majoră de aromă, plus o prezentare perfectă a imaginii, așa că nu fiți tentați să o săriți. Mai întâi, tapetați carnea uscată cu prosoape de hârtie înainte de condimentare. Setați o tigaie grea din oțel inoxidabil sau din fontă bine condimentată (nu se lipeste) la foc mediu până la mediu-mare timp de 2 până la 3 minute sau până când este suficient de fierbinte pentru ca uleiul să strălucească-carnea ar trebui să șuiere și să sfârâie imediat ce lovește tigaia. Asigurați-vă că nu aglomerați tigaia; procedând astfel, scade temperatura, determinând carnea să se aburească, mai degrabă decât să formeze o crustă crocantă. Nu întoarceți carnea până când fundul nu este bine rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
CarneCarne
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Aragaz LentAragaz Lent
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista