Rozmarin-Pui La Gratar
Rozmarin - pui la gratar este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 109 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare, piper, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Pui De Rozmarin La Gratar, Pui De Rozmarin La Gratar, și Pui de lămâie și rozmarin la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați punga și agitați până când puiul este bine acoperit. Marinați puiul la frigider cel puțin 15 minute.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada. Înveliți grătarul cu spray de gătit și așezați-l pe grătar peste cărbuni fierbinți (350 până la 400).
Puneți puiul pe raft; grătar, acoperit, 6 minute pe fiecare parte sau până când este gata.