Rozmarin-Pui La Gratar

Rozmarin-Pui La Gratar
Rozmarin - pui la gratar este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 109 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare, piper, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Pui De Rozmarin La Gratar, Pui De Rozmarin La Gratar, și Pui de lămâie și rozmarin la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați punga și agitați până când puiul este bine acoperit. Marinați puiul la frigider cel puțin 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada. Înveliți grătarul cu spray de gătit și așezați-l pe grătar peste cărbuni fierbinți (350 până la 400).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Puneți puiul pe raft; grătar, acoperit, 6 minute pe fiecare parte sau până când este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista