Rozmarin prăjit dulce ghindă dovleac felii
Dovleac cu ghindă și rozmarin prăjit dulci necesită aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 12 g de grăsimi și un total de 197 de calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 47 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de dovleac ghindă, zahăr brun, pudră de chili și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană și prietenoasă cu fodmap. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Dovlecei de ghindă fripți picant – 2 puncte, Dovlecei de ghindă fripți picant – 2 puncte și Dovlecei de ghindă prăjit cu zahăr brun.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Tăiați dovleacul ghindă în jumătate de sus în jos folosind un cuțit ascuțit. Folosiți o lingură pentru a răzui lucrurile din interior.
Tăiați fiecare jumătate în 4 felii egale, apoi puneți felii, cu pielea în jos, într-o tavă de copt.
Combinați untul, zahărul brun, sarea, rozmarinul și pudra de chili într-un castron și amestecați într-o pastă. Ungeți pasta peste tot dovleceii.
Se coace la cuptor timp de 20 de minute. Se unge apoi cu amestecul de unt de pe fundul tavii si se da la cuptor pentru inca 20 de minute.
Serviți în vasul de copt, stropind mai mult sos la sfârșit. Delicios!