Royal Raspberry Bars

Royal Raspberry Bars
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Royal Raspberry Bars. Această rețetă face 1 porții cu 3414 calorii, 44G de proteine, și 164g de grăsime fiecare. Pentru $6.42 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare, gem de zmeură, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tort Regal Cu Zmeură, Cheesecake Cu Zmeură Regală, și Batoane Royal Chocolate-Marshmallow.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați ovăzul, făina, nuca de cocos, 1/4 cană zahăr și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OvăzOvăz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați untul topit și amestecați până se omogenizează bine. Apăsați aluatul uniform în fundul unei tigaie de 9 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Coaceți într-un cuptor de 325 până când marginile încep să se rumenească, 15 până la 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se lasă să se răcească aproximativ 5 minute, apoi se întinde uniform gemul peste crusta caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
GemGem
5
Într-un castron mare, cu un mixer electric la viteză mare, bateți albușurile de ou și crema de tartru până când sunt groase și spumoase. Adăugați treptat restul de 2/3 cană de zahăr și continuați să bateți până când amestecul deține vârfuri moi și strălucitoare. Cu o spatulă, întindeți bezea uniform peste gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
ZahărZahăr
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
6
Coaceți până când bezea se rumeneste ușor, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se lasă să se răcească 5 minute, apoi se taie în 24 de bare.
8
Lăsați să se răcească complet în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate36
Revista