Rotunde de cartofi cu parmezan

Rotunde de cartofi cu parmezan
Rețeta Rotunde de cartofi cu parmezan poate fi făcută în aproximativ 40 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 69 de cenți per porție. O porție conține 267 de calorii, 7 g de proteine și 11 g de grăsimi. Mergeți la magazin și luați unt, pudră de usturoi, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură la preț foarte rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 34%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete, cum ar fi rondele de cartofi cu parmezan, rondele de cartofi cu parmezan și rondele de cartofi cu parmezan.

Instrucțiuni

1
Puneți jumătate din cartofi într-un recipient de 2 litri uns. sau 11 inchi. x 7 inchi. vas de copt. Acoperiți cu ceapă și restul de cartofi; se stropesc cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Până La 10 Cartofi Roșii Medii (aproximativ 2 Lire Sterline)8 Până La 10 Cartofi Roșii Medii (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuișoare-2, Păstăi De Cardamom-2, Batoane De Scorțișoară-1 1/2, Semințe De Mac-2 Lingurițe, Pudră Uscată De Cocos-1 Linguriță, Anason Stelat-1, Nucșoară-1/2 Linguriță, Oregano Uscat-1/2 Linguriță, Uscat Rozmarin-1/2 Linguriță.Cuișoare-2, Păstăi De Cardamom-2, Batoane De Scorțișoară-1 1/2, Semințe De Mac-2 Lingurițe, Pudră Uscată De Cocos-1 Linguriță, Anason Stelat-1, Nucșoară-1/2 Linguriță, Oregano Uscat-1/2 Linguriță, Uscat Rozmarin-1/2 Linguriță.
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii (6 Până La 8 Uncii) Brânză Elvețiană, Tăiată în Sferturi6 Felii (6 Până La 8 Uncii) Brânză Elvețiană, Tăiată în Sferturi
2
Se presara cu parmezan, sare, piper si usturoi praf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Brie Rotundă Sau Brânză Brie Cu IerburiBrânză Brie Rotundă Sau Brânză Brie Cu Ierburi
6 Pita De Grâu Integral 6 Inci), Tăiate La Jumătate6 Pita De Grâu Integral 6 Inci), Tăiate La Jumătate
--3 Catei De Usturoi, Tocati--3 Catei De Usturoi, Tocati
Ceapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele EgaleCeapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele Egale
3
Coaceți, descoperit, la 450° timp de 25-30 de minute sau până când cartofii sunt aurii și fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Până La 10 Cartofi Roșii Medii (aproximativ 2 Lire Sterline)8 Până La 10 Cartofi Roșii Medii (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Crengute De Rozmarin, Descapate2 Crengute De Rozmarin, Descapate
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista