Rotițe De Friptură Cu Flanc De Spanac

Rotițe De Friptură Cu Flanc De Spanac
Spanac flanc Pinwheels friptură necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 308 calorii, 41G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 3,73 USD pe porție, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și primar dieta. Un amestec de friptură de flanc de vită, parmezan, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Flanc Friptură Pinwheels, Flanc Friptură Pinwheels, și Flanc Friptură Pinwheels sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Tăiați friptura orizontal dintr-o parte lungă până la 1/2 in. de partea opusă. Deschideți carnea astfel încât să fie plată; acoperiți cu folie de plastic. Aplatizați la 1/4 in. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
2
Îndepărtați plasticul.
3
Într-un castron mic, combinați spanacul, brânza și smântâna; se întinde peste friptură până la 1/2 in. de margini. Cu bobul cărnii mergând de la stânga la dreapta, înfășurați stilul de jeleu. Feliați carnea de vită peste Bob în opt felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
SpanacSpanac
BrânzăBrânză
BoabeBoabe
JeleuJeleu
FripturăFriptură
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Transferați pe o foaie de copt negrasă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Se presară sare și piper. Se fierbe 4-6 inch. de la căldură timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită(pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Friptura de flanc poate fi asociată cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot suporta un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Puteți încerca Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Acest Pinot Noir bogat se deschide cu arome de fructe roșii accentuate de coacăze și coajă de portocală. Aromele de zmeură și cireșe continuă până la gust și sunt completate de note de ciocolată neagră și mure. Prezentând aciditate strălucitoare și o greutate medie, finisajul este lung și persistent. 
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate99
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista