Rosemary Madeira La Cuptor Brie
Rosemary Madeira coapte Brie ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 116 calorii. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, vin madeira, frunze de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Brie Albastră (Brie Coaptă Cu Afine), Pizza Cu Cartofi Cu Rozmarin Și Brie, și Pâine prăjită cu struguri roșii, Brie și rozmarin.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Așezați hârtie pergament de gătit pe foaia de prăjituri.
Întindeți 1 linguriță de ulei în centru într-un cerc de 5 inci. În castron mediu, amestecați amestecul Bisquick și rozmarinul. În ceașcă de măsurare de 1 cană, amestecați vinul și jumătate și jumătate. Se amestecă în amestec Bisquick; bate energic 20 de lovituri. Pe suprafața de lucru generos presărat cu amestec Bisquick, rola ușor aluat pentru a acoperi. Formați în bilă; frământați de 10 ori. Împărțiți în 2 bile.
Așezați 1 bilă pe hârtie pergament în centrul uleiului; apăsați și formați în cerc de 5 inci.
Așezați brânza pe centrul aluatului.
Rulați a doua bilă în cerc de 6 inci; așezați aluatul peste brânză. Ciupiți împreună partea de sus și de jos a aluatului.
Periați partea superioară și părțile laterale cu 1 linguriță de ulei rămasă.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 30 de minute.