Rosemary Madeira La Cuptor Brie

Rosemary Madeira La Cuptor Brie
Rosemary Madeira coapte Brie ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 116 calorii. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, vin madeira, frunze de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Brie Albastră (Brie Coaptă Cu Afine), Pizza Cu Cartofi Cu Rozmarin Și Brie, și Pâine prăjită cu struguri roșii, Brie și rozmarin.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Așezați hârtie pergament de gătit pe foaia de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Întindeți 1 linguriță de ulei în centru într-un cerc de 5 inci. În castron mediu, amestecați amestecul Bisquick și rozmarinul. În ceașcă de măsurare de 1 cană, amestecați vinul și jumătate și jumătate. Se amestecă în amestec Bisquick; bate energic 20 de lovituri. Pe suprafața de lucru generos presărat cu amestec Bisquick, rola ușor aluat pentru a acoperi. Formați în bilă; frământați de 10 ori. Împărțiți în 2 bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Perle Argintii De ZaharPerle Argintii De Zahar
Gât De PuiGât De Pui
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
La 8 PruneLa 8 Prune
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Așezați 1 bilă pe hârtie pergament în centrul uleiului; apăsați și formați în cerc de 5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
5
Așezați brânza pe centrul aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
6
Rulați a doua bilă în cerc de 6 inci; așezați aluatul peste brânză. Ciupiți împreună partea de sus și de jos a aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
La 8 PruneLa 8 Prune
7
Periați partea superioară și părțile laterale cu 1 linguriță de ulei rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Se servește cu conserve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista