Rosemary Chocolate Chip Shortbread
O porție conține 110 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 10 cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Un amestec de chipsuri de ciocolată, sare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ciocolată Portocaliu Rozmarin Shortbread, Shortbread Cu Ciocolată, și Pâine Scurtă De Cafea Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. cremați untul cu zahărul folosind un mixer portabil.
Se amestecă rozmarinul, sarea și făina, 1/4 cană odată.
Se presară chipsurile de ciocolată și se amestecă cu mâna până se distribuie bine. Adunați aluatul într-o bilă. (Dacă aluatul începe să se înmoaie sau să se simtă gras, răciți aluatul timp de 15 minute.)
Rotiți aluatul într-un dreptunghi de grosime de 1/2 inch și tăiați în dreptunghiuri de aproximativ 1/2 inch cu 2 inci.
Așezați bucățile de aluat pe o foaie de copt rece. Înțepați vârfurile cu o furculiță.
Coaceți pâinea scurtă până când aluatul începe să capete o culoare aurie, aproximativ 25 de minute.
Scoateți pâinea scurtă de pe foaia de copt și lăsați să se răcească complet pe un suport.