Rosemary & chilli naan

Rosemary & chilli naan
Rozmarin & chilli naan este un Hor d ' oeuvre care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 224 calorii. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Super Bowl. Un amestec de pâine naan, ardei iute, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați usturoi naan, cum se face usturoi naan pe aragaz și cuptor, naan fără drojdie, cum se face naan fără drojdie pe aragaz, și naan de grâu integral cu drojdie, cum se face naan de grâu integral pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Se amestecă frunzele de rozmarin tocate cu ardeiul iute roșu și se amestecă uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
3
Stropiți 2 Naane mari cu 1 lingură de apă și întindeți peste amestecul de rozmarin. Grătiți 2-3 minute până devin aurii, apoi serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Naan poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2012Această epocă din 2011 este deosebit de detaliată și rapidă și se pare că gustați fiecare pietricică și fiecare lee. Ușor, dar lung, ca apa de izvor sau un vin alb de munte înalt, cu un mare potențial de îmbătrânire.
DificultateUșor
Gata În8 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Revista